 «Η  καλλιέργεια του Goji Berry στην Ελλάδα» θα είναι το θέμα της ημερίδας  που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου και ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο  «Βέρμιο», στο άλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα.
«Η  καλλιέργεια του Goji Berry στην Ελλάδα» θα είναι το θέμα της ημερίδας  που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου και ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο  «Βέρμιο», στο άλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης
 10:30 Χαιρετισμοί
Καραμπατζός Αναστάσιος
Δήμαρχος Νάουσας
11: 00 Παναγιώτου Ελένη, Τεχνολόγος Γεωπόνος
«Ιδιότητες και τρόποι χρήσης καρπού. Γενικά στοιχεία για την καλλιέργεια».
11: 30 Δρ. Αθανάσιος Γκέρτσης, Καθηγητής-Κολλέγιο Περρωτής-Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.
«Περιγραφή της υπό εξέλιξη έρευνας στο Κολέγιο Περρωτης-προοπτικές καλλιέργειας του Γκοτζι μπερρυ στην Ελλάδα.».
11:  50 Γαλάτουλας Ιωάννης, Αγροτο-Οικονομολόγος, Msc Βιώσιμης Ανάπτυξης.  «Καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής-μεταποίησης-συσκευασίας και εμπορίας  υπερτροφών».
12: 10 Μισαηλίδης Θωμάς, Τεχνολόγος Γεωπόνος, γενικός διευθυντής του οργανισμού πιστοποίησης Green Control
«Προϋποθέσεις για βιολογική καλλιέργεια»
12: 30 Διάλειμμα
12: 45 Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις
agronews.gr
 
 Η περίπτωση του Goji Berry στην Ελλάδα
Η περίπτωση του Goji Berry στην Ελλάδα
 
 







 



