Η
ISTOS HC και η TUV AUSTRIA HELLAS οργανώνουν σεμινάρια με θέμα
«Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων – HACCP» έχει σαν σκοπό την κατάρτιση
του προσωπικού της επιχείρησης σε θέματα τήρησης βασικών κανόνων
υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα
των παρεχόμενων προϊόντων και η προστασία του καταναλωτή.

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Η Εκπαίδευση του Προσωπικού των
Επιχειρήσεων Τροφίμων σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ
1616/Β/17-08-2007 αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν,
επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται
με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και
ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να
καταρτίσουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων,
βάσει τις διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Η θεματολογία και το περιεχόμενο των
εκπαιδευτικών προγραμμάτων, βασίζεται στο πρόγραμμα κατάρτισης που έχει
εκπονήσει ο Ε.Φ.Ε.Τ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης και αρχές του HACCP που σχετίζονται με την εφαρμογή του
ΚΟΣΤΟΣ
Το κόστος για τη συμμετοχή στα σεμινάρια καθορίζεται στα 40ευρώ το άτομο.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από την TUV AUSTRIA ACADEMY
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στις 28 και 29 Μαρτίου 2013 στο εργατικό κέντρο Κοζάνης.
Υπεύθυνος για πληροφορίες και για την οργάνωση του Σεμιναρίου: Αλειφέρης Σωτήριος τηλ 6939318877- 2461181037