VIDEO:LIVE-AVLES.TV

A.Tσίπρας: «Πήγα στο Τέξας για να μάθω πώς μονομαχούν στο Ελ Πάσο»

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Τέξας βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαράθεσης μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Μετά την ομιλία του κ. Τσίπρα το λόγο ζήτησε ο κ. Βενιζέλος. «Είναι σε απόγνωση γιατί τι θα απογίνει η πολιτική του; Είναι βαριά προσβολή για τον ελληνικό λαό. Τι θα απογίνετε κύριε Τσίπρα χωρίς Μνημόνιο; Εμείς θέλουμε να βγούμε μια ώρα αρχύτερα» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στο θέμα των υποβρυχίων ο κ. Βενιζέλος απευθύνθηκε προσωπικά στον κ. Τσίπρα για να πει πως είναι «πάρα πολύ άτιμη πράξη η συκοφαντία κατά το ποινικό δίκαιο» ενώ ζήτησε να καταθέσει την πρότασή του για εξεταστική «γιατί πρέπει να διεξαχθεί στη Βουλή μια μονομαχία πολιτικού και προσωπικού ήθους ανάμεσα στους δύο μας».
Επισήμανε ακόμη ότι αυτό που γίνεται σήμερα είναι σκηνές από το έργο που θα παιχθεί στη Βουλή και πρόσθεσε προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «βγήκατε πολύ νωρίς στην πιάτσα κύριε Τσίπρα».
Απαντώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι κάθε φορά που μιλάει ο Ευάγγελος Βενιζέλος δίνει δημοσκοπικούς πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ φέρνει σε δύσκολη θέση και τον πρωθυπουργό που τον έχει συνεταίρο και τον υποκαθιστά.
«Όσο μιλάει δίνει πόντους δημοσκοπικούς στο ΣΥΡΙΖΑ και είναι χορηγός μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Στην πρόσκληση για μονομαχία εγώ ένα θα απαντήσω. Πήγα στο Τέξας για να μάθω πώς μονομαχούν στο Ελ Πάσο. Στη μονομαχία λοιπόν θα είμαι παρών», απάντησε ο κ. Τσίπρας.
Η απάντηση του κ. Βενιζέλου ήταν άμεση: «Σας συγχαίρω γιατί έχετε προσφύγει στην αμερικανική βοήθεια προκειμένου να σας εκπαιδεύσουν οι Αμερικάνοι. Αυτό που βάλατε ως στόχο στο Τέξας, είναι τρύπιο δολάριο».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top