VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η ετήσια σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολικής Προστασίας για τις πυρκαγιές


Η ετήσια σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Π.Ε. Κοζάνης σχετικά με τον σχεδιασμό, τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών Πυρκαγιών, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 11 Απριλίου στην Αίθουσα συνεδριάσεων του 2ου ορόφου του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
sintonistikoO Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, τόνισε πως όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες έχουν ήδη κάνει τον σχεδιασμό τους και είναι σε ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπιστεί με επιτυχία ένα ενδεχόμενο πυρκαγιάς, ενώ κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνουν άμεσα  τις αρμόδιες υπηρεσίες αν δουν κάποιο περιστατικό με φωτιές, για να υπάρχει άμεση επέμβαση. Ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Κοζάνης, κ. Πρόδρομος Ασλανίδης, ανέφερε ότι την περασμένη χρονιά δεν υπήρχαν ιδιαιτέρα προβλήματα, παρά μόνο από κάποιες μικροφωτιές από τις καύσεις των καλαμιών. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ανέφεραν πως η αντιμετώπιση από τις υπηρεσίες τους τη στιγμή που θα προκύψει οποιοδήποτε συμβάν θα είναι άμεση.
Θανάσης Τέγος
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top