VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Γνωστοποίηση της ίδρυσης Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΖΕΙΔΩΡΟΝ Νομού Κοζάνης


zeidoronΜε το παρόν έγγραφο επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε την λειτουργία της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΖΕΙΔΩΡΟΝ, η οποία ιδρύθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4019/2011 και αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.Ο συνεταιρισμός έχει έδρα τον Δήμο Κοζάνης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
Σκοπός του συνεταιρισμού είναι η αποκλειστικά επιδίωξη του συλλογικού οφέλους και η εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων, για την ικανοποίηση των αναγκών της συλλογικότητας, ειδικότερα, ο συνεταιρισμός θα παράγει προϊόντα και θα παρέχει υπηρεσίες προς ικανοποίηση των αναγκών της συλλογικότητας (πολιτισμός, περιβάλλον, οικολογία, εκπαίδευση, παροχές κοινής ωφέλειας, αξιοποίηση τοπικών προϊόντων, διατήρηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων κ.α.) Αφού μ’ αυτές προάγεται τοπικό και συλλογικό συμφέρον, προωθείται η απασχόληση μέσω της επαγγελματικής αποκατάστασης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η κοινωνική συνοχή και ενδυναμώνεται η τοπική περιφερειακή ανάπτυξη.
Για την ευόδωση των σκοπών του ο Συνεταιρισμός μπορεί να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής οικονομική δραστηριότητα παραγωγικού, καταναλωτικού, εμπορικού, τουριστικού, αναπτυξιακού, κοινωνικού, εκπαιδευτικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα.
Ο Συνεταιρισμός μας είναι στη διάθεσή σας για οποιασδήποτε μορφής εποικοδομητική συνεργασία, για την επίτευξη του συλλογικού οφέλους και την εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων.
Με εκτίμηση ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Καρυπίδης
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top