VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ανάπτυξη μεγάλων έργων

Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου

Ανάπτυξη μεγάλων έργων σε περίοδο οικονομικής κρίσης
Το κρίσιμο και επείγον θέμα της «Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας του Δημοσίου», καθώς τα μεγάλα Αναπτυξιακά έργα στο τομέα του Real Estate, θα συζητηθούν στο 12ο Συνέδριο – Prodexpo 2011- που οργανώνεται στο ξενοδοχείο Διβάνη - Κάραβελ, την Δευτέρα και Τρίτη, 17-18 Οκτωβρίου.

Σημαντικοί ομιλητές θα αναπτύξουν τις θέσεις και απόψεις τους με ποιο τρόπο άμεσα μπορεί να αξιοποιηθεί η Ιδιωτική Περιουσία του Δημοσίου, που μπορεί να δώσει κάποια λύση στο οξύ δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας, μεταξύ των οποίων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Παντελής Οικονόμου, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κα Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης ( θα αναφερθεί στο κρίσιμο θέμα της αξιοποίησης των κρατικών εκτάσεων για την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας), ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του τομέα της Οικονομίας, κ. Νότης Μηταράκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, κ. Ανδρέας Ταπραντζής, ο Γενικός Διευθυντής το Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Αρης Καρυτινός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Επιχειρηματιών, κ. Παναγιώτης Μίχαλος.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης, σημαντικοί ομιλητές θα αναφερθούν και θα καταθέσουν τις απόψεις τους για τα μεγάλα έργα Real Estate στην χώρα μας και της Ανάπτυξης των Ελληνικών πόλεων μέσω εμβληματικών έργων και χωροταξικών και πολεοδομικών παρεμβάσεων, μεταξύ των οποίων, ο Καθηγ. Joseph Acebillo, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικό ΑΕ, Καθηγ. Σπύρος Πολλάλης, o Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής ICSC & Εκτελ. Πρόεδρος του Ομίλου Χαραγκιώνη κ. Θεόδωρος Χαραγκιώνης, η Αρχιτέκτονας & Αντιπρόεδρος της «Θύμιος Παπαγιάννης & Συνεργάτες» κα Ήβη Νανοπούλου, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγ. Χάρης Κοκκώσης.

Παρέα με τα αστέρια της Vodafone


Φρανσουά Μοδέστο,
Κέβιν Μιραλάς,
Γιάννης Φετφατζίδης,
Vodafone

0Share
0 0
Εκδήλωση στον Πειραιά με τους άσους του Ολυμπιακού
Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοδέστο, Κέβιν Μιραλάς και Γιάννη Φετφατζίδη υποδέχτηκε η Vodafone στο κατάστημά της στον Πειραιά.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να συνομιλήσουν και να πάρουν αυτόγραφα από τα αστέρια του Ολυμπιακού.

Ψωμί με προζύμι

Μάθετε τα μυστικά του!
Τι καλύτερο από το σπιτικό ψωμί με προζύμι; Είναι νόστιμο και διατηρείται φρέσκο για μέρες. Μάθετε τα μυστικά του προζυμιού.

Προζύμι
Τι συμβαίνει ακριβώς με το προζύμι; Είναι διαδικασία να φτιαχτεί, αλλά αξίζει τον κόπο. Για ψωμί που φτιάχνεται με 1 κιλό αλεύρι πρέπει να γίνουν τα εξής:

-Ζυμώνετε ½ ποτήρι άσπρο σκληρό αλεύρι με χλιαρό νερό και φτιάχνετε ένα μικρό ελαστικό ζυμαράκι. Το βάζετε σε ένα μπολ και το σκεπάζετε με μια καθαρή πετσέτα. Την επόμενη μέρα προσθέτετε λίγο ακόμα αλεύρι και λίγο νερό και ξαναζυμώνετε το ζυμαράκι. Επαναλαμβάνετε το ίδιο πράγμα επί 3 μέρες. Μόλις φουσκώσει και σχηματίσει πολλές τρυπίτσες, σημαίνει πως το προζύμι είναι έτοιμο.

-Αν βιάζεστε και δεν μπορείτε να περιμένετε τόσες μέρες, διαλύετε 10 γρ. νωπή μαγιά με 100-150 γρ. νερό και προσθέτετε λίγο άσπρο αλεύρι, τόσο όσο χρειάζεται για να γίνει το μείγμα χυλός. Το αφήνετε 4 ώρες σε ζεστό μέρος και μετά το χρησιμοποιείτε.

Κάθε φορά που φτιάχνετε ψωμί με προζύμι, να κρατάτε μια μικρή ποσότητα από το ζυμάρι, την οποία θα χρησιμοποιήσετε ως προζύμι την επόμενη φορά. Το ζυμάρι αυτό το τοποθετείτε σε ένα γυάλινο δοχείο. Στον πάτο βάζετε λίγο λάδι και λίγο αλάτι, από πάνω το προζύμι και από πάνω πάλι λίγο λάδι, για να μην ξεραθεί.

Το διατηρείτε εντός ψυγείου για 10-15 μέρες. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε κάποιο πλαστικό τάπερ που θα κλείσετε (δεν χρειάζεται λάδι από πάνω σε αυτή την περίπτωση).

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να διατηρηθεί το προζύμι. Μπορείτε να το βάλετε σε πήλινο δοχείο και να το καλύψετε με μπόλικο αλεύρι (εκτός ψυγείου) ή να το σκεπάσετε απλώς με μια μεμβράνη.

Και με τους δύο αυτούς τρόπους το προζύμι ξεραίνεται ελαφρώς και πρέπει να μείνει σε χλιαρό νερό για λίγη ώρα μέχρι να μαλακώσει πριν το ξαναπιάσετε.

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top