VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Συνεπής ο Δήμος Κοζανης...

Μεγάλος είναι ο θόρυβος που ξέσπασε μετά την απάντηση, στη Βουλή, του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου για τα περιουσιακά στοιχεία των αιρετών της χώρας. Ο υπουργός έδωσε άκρως αναλυτικά στοιχεία, από τα οποία προκύπτει πως δεκάδες αιρετοί, αλλά και Δήμοι, δεν έχουν συμμορφωθεί και δεν έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Όπως εντόπισε το Kozanimedia, λοιπόν, ο Δήμος Κοζάνης είναι συνεπής, καθώς τόσο ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, όσο και όλοι οι αντιδήμαρχοι, καθώς και οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΚ και του Οργανισμού Πολιτισμού έχουν δημοσιεύσει τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Επίσης το ίδιο έχουν πράξει και όλα τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εκτός του Κώστα Ανουλίδη, ενώ, αντίθετα, πρόβλημα υπάρχει στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής! Εκεί δεν έχουμε τα στοιχεία των Γιάννη Παπαγεωργίου και θεόδωρου Θεοδωρίδη, αλλά ούτε και της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Άννας Νανοπούλου, η οποία δεν έχει δημοσιεύσει τα στοιχεία, όπως και η σύμβουλος της Στέλλα Ρουσιάδου. Αντίθετα, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ο Γιώργος Τοπαλίδης έχει δώσει τα δικά του στοιχεία.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο:

http://www.kozanh.gr/web/guest/periousiakidilosi

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top