VIDEO:LIVE-AVLES.TV

ΕΒΕ και Εμπορικός Σύλλογος: Εκπτωτική… εμποροκάρτα για φθηνότερες αγορές!


του Παναγιώτη Πλιάτσιου, Πρωινός Λόγος
EBE1Στην έκδοση εμποροκάρτας προχωρά το Εμποροβιοτεχνικό Eπιμελητήριο Κοζάνης ,με τη χρήση της οποίας ο καταναλωτής θα έχει έκπτωση από 10-40% ενώ προβλέπεται και ένα μπόνους μεταφοράς της έκπτωσης από το ένα κατάστημα στο άλλο προς όφελος των καταναλωτών και των καταστηματαρχών. Η εν λόγω πρωτοβουλία, με την ονομασία «EBEcard» λαμβάνει χώρα σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης και με τη στήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας.
EBE2Μιλώντας χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για την έκδοση της εκπτωτικής αυτής κάρτας, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κώστας Κυριακίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «η εκπτωτική κάρτα αυτή αποτελεί μια συντονισμένη προσπάθεια που ξεκίνησε 8 μήνες πριν, από το Εμπορικό Τμήμα του ΕΒΕ, σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους Κοζάνης και Πτολεμαϊδας. Δεν είναι μια απλή κάρτα που θα την έχει ο καταναλωτής, αλλά μέσω της EBEcard δημιουργούμε μια πύλη στο διαδίκτυο, στην οποία ο κάθε έμπορος, βιοτέχνης θα μπορεί να αναρτά τα προϊόντα του και την έκπτωση που θα αναλογεί στο καθένα. Ο δε καταναλωτής θα  μπορεί να βλέπει από το διαδίκτυο τις τιμές και εκπτώσεις σε κάθε προϊόν. Μάλιστα, με την αγορά από το κατάστημα θα γίνεται αμέσως η έκπτωση, αλλά ταυτόχρονα θα μπαίνει στην κάρτα του καταναλωτή και ένα μπόνους, το οποίο θα μπορεί να το εξαργυρώνει ο καταναλωτής σε επιχειρήσεις της Π.Ε. Κοζάνης»
Την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία αγκάλιασε και ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, ο πρόεδρος του οποίου Δημήτρης Αθανασιάδης σημείωσε ότι «αυτή η κάρτα είναι και μια κάρτα με ανταποδοτικό χαρακτήρα, με το μπόνους των πόντων που δίνει. Το όφελος είναι διπλό και έτσι δυναμώνει η σχέση ανάμεσα σε καταναλωτή και έμπορο. Ο καταναλωτής θα μπορεί να ενημερώνεται μέσα από την ιστοσελίδα του EBEcard».
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top