VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Μία φορά δίνονται ευκαιρίες, καλό είναι να τις αρπάζεις»


Δούκισσα Νομικού: Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να σχολιάζουμε το διπλανό μας

«Μία φορά δίνονται ευκαιρίες, καλό είναι να τις αρπάζεις» Στην ερώτηση αν μπορεί κάποιος να είναι καλός σε όλα κλήθηκε να απαντήσει η Δούκισσα Νομικού, σχολιάζοντας την έντονη κριτική που κατά καιρούς δέχεται.

«Την καχυποψία την καταλαβαίνω, τα ξεπερασμένα στερεότυπα που υφίστανται ακόμη δεν καταλαβαίνω. Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να σχολιάζουμε το διπλανό μας, αντί να κοιτάμε τον εαυτό μας. Η δική μου άποψη είναι ότι μία φορά δίνονται κάποιες ευκαιρίες, που καλό είναι να τις αρπάζεις. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα βγουν πάντα σε καλό. Προτιμώ, όμως, να τις ζω και, όταν περάσουν τα χρόνια, να σκέφτομαι πως δοκίμασα να κάνω και κάτι άλλο, παρά να αναρωτιέμαι πώς θα ήταν κάτι που φοβήθηκα να κάνω λόγω των σχολίων που θα ακολουθούσαν. Σχόλια πάντα θα γίνονται, το θέμα είναι, στο τέλος της ημέρας, να κάνει ο καθένας αυτό που πραγματικά θέλει», δήλωσε στο περιοδικό «InStyle».

Η παρουσιάστρια, μοντέλο και «δόκιμη» ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην αμήχανη στιγμή που καλεσμένοι στο «Dancing with the Stars» βρέθηκαν οι θεατρικοί «γκάνγκστερ» του Sugar, του μιούζικαλ όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια. «Όλο αυτό το θέμα το είχα βγάλει απ' το μυαλό μου από την αρχή και χαίρομαι που τελικά δεν με επηρέασε», είπε.

Όσο για το αν νιώθει δικαιωμένη που έχει κερδίσει την αποδοχή του κοινού, η ίδια απαντά: «Αυτό που νιώθω είναι απερίγραπτη χαρά. Δεν προτρέχω να βγάλω συμπεράσματα. Ο χρόνος θα δείξει τελικά τι ήταν σωστό και τι όχι».
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top