VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Kοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζανιτών Χαλκιδικής «Ο Άγιος Νικάνωρ»


agios_nikanor5H κοπή της βασιλόπιτας του Μορφωτικού, Κοινωνικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζανιτών Χαλκιδικής: «Ο Άγιος Νικάνωρ», πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» στην Κοζάνη, παρουσία μελών, φίλων του συλλόγου, αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Σβώλη.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Τζέλλος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, στάθηκε στον σκοπό του συλλόγου που δεν είναι άλλος από το να συσπειρώσει τους κατοίκους της Κοζάνης και της ευρύτερης Περιφέρειας, οι οποίοι τυγχάνουν κάτοχοι παραθεριστικής κατοικίας στην περιοχή Χαλκιδικής όπου και διαμένουν για ικανό χρονικό διάστημα, παραθερίζοντας τους θερινούς μήνες.
«Το καλοκαίρι η Χαλκιδική μετατρέπεται σε μια μικρή Κοζάνη, καθώς οι Κοζανίτες παραθεριστές και οι φιλοξενούμενοι αυτών μεταφέρουν με αγάπη τα ήθη και τα έθιμα μας, αλλά και τον τρόπο ζωής μας. Κατά τη διάρκεια των διακοπών γίνονται επανειλημμένα συναντήσεις με εκδηλώσεις θρησκευτικού και πολιτιστικού περιεχομένου, αλλά και συναντήσεις για γνωριμίες και σύσφιξη των σχέσεων των μελών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τζέλλος. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε Γενική Συνέλευση των μελών για την εκλογή του νέου Δ.Σ.
Θανάσης Τέγος 
*kozan.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top