VIDEO:LIVE-AVLES.TV

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ν. ΒΟΤΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις άψογες εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ (Αγ. Παντελεήμονας -Κιλκίς), το τουρνουά κορασίδων που διοργάνωσε η ομάδα του Εαρινού - Βότση το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Σεπτεμβρίου,με την συμμέτοχη των ομάδων Εαρινός Βότση, Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Αρχέλαου Κατερίνης και Γ. Σ. Κοζάνης.
Το διήμερο έγιναν έξι παιχνίδια.

Χωρίς να υπάρχουν νικητές και ηττημένοι ,οι προπονητές σε άψογη συνεργασία και εκμεταλλευόμενοι την αποκλειστικότητα του γηπέδου,χρησιμοποίησαν όλες τις παίκτριες τους παίζοντας πολλά σετ και βγάζοντας θετικά συμπεράσματα για την πορεία των ομάδων τους.
Μετά τα εξαντλητικά παιχνίδια οι νεαρές αθλήτριες εκτονώνονταν κάνοντας βουτιές στην πισινά και το Σάββατο το βράδυ, όλες μαζί, μια παρέα χόρεψαν και τραγούδησαν στους ρυθμούς της μουσικής με ιδιαίτερη επίδοση στα Ποντιακά!!.
Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΕΜ κ. Πάρης Γυμνόπουλος, ο πρόεδρος του ΒΑΟ κος Ρούσσης Νίκος , η Πρόεδρος του ΓΣ Κοζάνης κ. Στέλλα Καρανάνου και οι προπονητές, Τσακαλίδου Σοφία,Ρούσσης Γιάννης και Μπαλασάς Δημήτρης.
Ο Σύλλογος του Εαρινού - Βότση ευχαριστεί τους προπονητές και τις παίκτριες των τεσσάρων ομάδων για την άψογη παρουσία τους στο τουρνουά.
Τέτοιου είδους συναντήσεις ανεβάζουν το επίπεδο των αθλητριών των αναπτυξιακών τμημάτων.
Στο τουρνουά αυτό από την ομάδα του ΓΣ Κοζάνης πήραν μέρος οι αθλήτριες: Ζηνωνίδου, Παφίλη, Γκιάτα, Γκοβεδάρου, Βασιλοπούλου, Ντέρου, Σκόδρα, Μαγγιρίδου, Χασιώτη, Μπέμπη, Μήτσκα και Καρατζιούλα.

Η ομάδα του ΓΣ Κοζάνης με τον προπονητή Δ. Τιτέλη και τον Γεν. Αρχηγό Ν. Μπέμπη.
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top