VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης στο Δημοτικό Αναψυκτήριο

Την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το απόγευμα της Τετάρτης 18-01-2012 οι γυναίκες της πόλης μας. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό αναψυκτήριο στον Άγιο Δημήτριο και αντάλλαξαν τις πρωτοχρονιάτικες ευχές τους. Παρά το τσουχτερό κρύο οι γυναίκες της πόλης μας κατάφεραν να ζεστάνουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να διασκεδάσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας στην περίοδο της κρίσης. Με την ευγενική συμπαράσταση της ΔΕΠΑΚ και του κ. Π. Καραχάλιου παραβρέθηκαν μέλη της Πανδώρας, που με τις όμορφες μουσικές του νότες έδωσαν την ευκαιρία στις γυναίκες να διασκεδάσουν.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέκα Καρυπίδου, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και των πεπραγμένων του συλλόγου, με κύρια αναφορά στην έκδοση του επετειακού λευκώματος των τριάντα χρόνων δράσης. Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν με την προσφορά τους για την υλοποίηση αυτού του στόχου αλλά και ζήτησε συγνώμη για τις παραβλέψεις που πιθανόν να υπήρχαν.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε κλήρωση δώρων προσφοράς του συλλόγου και η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό και πολύ κέφι.

Το Δ.Σ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τη ΔΕΠΑΚ, τον κ. Π. Καραχάλιο και τα παιδιά της Πανδώρας για την συμμετοχή τους , όπως και το αρτοποιείο του κ. Ι. Σιδέρη για την ευγενική προσφορά της πίτας στον σύλλογο.

Εύχεται καλή χρονιά και υγεία στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου και σε όλο τον κόσμο.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top