VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ενάντια στο κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετέχει ενεργά και στηρίζει τις κινητοποιήσεις του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης και της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Δυτ. Μακεδονίας, ενάντια στο κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Καλούμε τον λαό της Π.Ε Κοζάνης, αλλά και των άλλων Π.Ε Δ. Μακεδονίας (στο μέτρο που το ¨Μποδοσάκειο¨ έχει σημαίνοντα ρόλο στο δίκτυο Υγείας της Περιφέρειας), να συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 22/5/12 και ώρα 10.00 π.μ. που οργανώνουν οι φορείς υγείας.

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει τις θέσεις μας για την υγεία στην Δ. Μακεδονία. Έχουμε καταγγείλει την κυβερνητική πολιτική, τις μεθοδεύσεις της κεντρικής διοίκησης και τα ¨εντέλλεσθε¨ που μας γυρνούν σε έναν εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα.

Επισημάναμε τα κενά και τις ελλείψεις, όπως και τη μεθοδευμένη απαξίωση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, που εντάσσεται στα σχέδια της συνολικότερης πολιτικής των μνημονιακών δυνάμεων για τη διάλυση των υποδομών Υγείας και τη συρρίκνωσή τους, με τελική επιδίωξη την ιδιωτικοποίηση της.

Παλεύουμε με όλη την κοινωνία για λύση ¨εδώ και τώρα¨ στο πρόβλημα της παθολογικής κλινικής και τη στελέχωσή της. Για λύση όλων των βασικών προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν στο νοσοκομείο, αποδομώντας τη λειτουργία του.

Μαζί με τον λαό δίνουμε τη μάχη απέναντι στις πολιτικές της κοινωνικής εξαθλίωσης. Αγωνιζόμαστε για δημόσια υγεία που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων και όχι των μνημονίων και των ιδιωτικών συμφερόντων. Η προστασία των συλλογικών αγαθών, και ιδιαίτερα της υγείας, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

Ελπίζουμε, ότι στις 17 του Ιούνη ο Ελληνικός λαός θα ολοκληρώσει την εντολή της 6ης Μάη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top