VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας στη Φλώρινα



te

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην πόλη της Φλώρινας, το νέο κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθεια της τράπεζας να εδραιωθεί σε όλε τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, προσφέροντας, παράλληλα, πλεονεκτικά προγράμματα για τους πελάτες της και ενισχύοντας την τοπική
επιχειρηματικότητα.
Πηγή:prlogos.gr


Πλέον, η τράπεζα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να εξυπηρετούνται από ένα επιπλέον κατάστημα. Μετά τη Κοζάνη, την Πτολεμαϊδα, τα Γρεβενά τώρα πλέον οι συνέταιροι της Τράπεζας, οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται και στο κατάστημα της Φλώρινας, το οποίο, βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο στο κέντρο της Φλώρινας και μπορεί να εξυπηρετεί με το καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των συναλλασσομένων.

Όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Τράπεζας, Παναγιώτη Αποστολίδη, το νέο υποκατάστημα θα φέρει και νέα προνομιακά επιτόκια για τους συναλλασσόμενους, ενώ στόχος της τράπεζας είναι η παρουσία της σε όλες τις πόλης της Δυτικής Μακεδονίας, μάλιστα μέχρι το τέλος του έτους στα σχέδια της τράπεζας είναι τα εγκαίνια ενός ακόμη υποκαταστήματος στην Καστοριά. Ο κ. Αποστολίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης του θεσμού των συνεταιριστικών τραπεζών, ενώ με αφορμή και το άνοιγμα του υποκαταστήματος στη Φλώρινα η τράπεζα θα χορηγήσει ειδικά προνομιακά επιτόκια στους πελάτες της.

Στα εγκαίνια βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. και η Διοίκηση της Τράπεζας, η δημοτική αρχή Φλώρινας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια του νέου τραπεζικού υποκαταστήματος τέλεσε ο μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος, ο οποίος μάλιστα έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων. Σε μια δύσκο9λη περίοδο για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, η Συνεταιριστική Τράπεζα έρχεται να δώσει μια νέα προοπτική επενδύοντας και αναμένοντας τη στήριξη του κόσμου και των επιχειρηματιών της περιοχής.
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top