VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Γολγοθάς τα προβλήματα των ασφαλισμένων στην Πτολεμαΐδα


Στη Βουλή θα φτάσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Εορδαίας με την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, σε σχέση με τον ΕΟΠΥΥ και το ασφαλιστικό της ΔΕΗ.

Το βράδυ της Δευτέρας το γραφείο πόλης του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση- συζήτηση με φορείς, τονίζοντας ότι η δραματική κατάσταση στο χώρο της υγείας δεν μπορεί να συνεχιστεί.

«Θα δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα και θα το θέσουμε να λυθεί στο υπουργείο. Είναι ένα ζήτημα που απορρέει από τις μνημονιακές πολιτικές που ακολουθούνται.

Θα παλέψουμε γι’ αυτά τα θέματα και εντός και εκτός του κοινοβουλίου» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Ουζουνίδου.

Οι εισηγητές παραδέχτηκαν ότι η ένταξη του ασφαλιστικού της ΔΕΗ στον ΕΟΠΥΥ προκάλεσε επιμέρους προβλήματα, τα οποία σήμερα αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι. Ο ελάχιστος αριθμός γιατρών, τα εργαστήρια με ακριβό εξοπλισμό που δεν λειτουργούν, η έλλειψη Η/Υ για τη συνταγογράφηση είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ιατρεία στην Πτολεμαΐδα.

Οι ασφαλισμένοι της ΔΕΗ που είναι περίπου 25000 δεν έχουν γιατρούς να τους γράψουν φάρμακα και έτσι πηγαίνουν στον ΕΟΠΥΥ, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Δυτικής Μακεδονίας Χρ. Κατσίνας.

Για τραγικές ελλείψεις και για συνέχιση της πολιτικής Λοβέρδου στην υγεία έκανε λόγο και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Βασίλης Βασιλακόπουλος.

Σωκράτης Μουτίδης-www.kozani.tv

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top