VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Με επιτυχία διεξήχθη το 4ο Τουρνουά Σκακιού «Νίκος Μ. Σαμαράς»

skaki 875990Με επιτυχία διεξήχθη στο γυμνάσιο Ποντοκώμης, το 4ο Τουρνουά Σκακιού με την επωνυμία «Νίκος Μ. Σαμαράς», που διοργάνωσαν ο Γυμναστικός Σύλλογος Ποντοκώμης και η Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ., την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012.

Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Συμμετείχαν 107 σκακιστές, μεταξύ των οποίων και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία κάτω των 12 ετών Αβραμίδου Αναστασία από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, ο Πρωταθλητής Ελλάδας Α14 Λαδόπουλος Δημήτρης από τις Σέρρες και ο Δευτεραθλητής Ελλάδας Α12 Χρυσοβαλάντης Δάνης από την Έδεσσα.

Οι άνθρωποι του Γ.Σ. Ποντοκώμης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε οι αθλητές να αγωνιστούν σε ένα πλαίσιο αγωνιστικής συνεργασίας, με αθλητικό πνεύμα όπως αρμόζει στους σκακιστές και τις σκακίστριες, όσο για τους γονείς, προσπάθησαν να τους φιλοξενήσουν όσο καλύτερα γίνεται, για να περάσουν μια ευχάριστη Κυριακή.

Οι ομάδες που πήραν μέρος ήταν 21. Την πρώτη θέση πήρε η «Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας», η οποία ισοβάθμησε με τον Σ.Ο. Πτολεμαΐδας «Πτολεμαίος» και ακολούθησε στην τρίτη θέση ο ΣΑ Πτολεμαϊδας «Σκακιστάκος».

Στην τελική βαθμολογία του Α' Τουρνουά, την 1η θέση κατέλαβε ο

Γυμνόπουλος Λάζαρος (Λ.Π. Φλώρινας), με 2ο τον Χατζή-Μπακρατσά Αλέξανδρο (Λ.Π. Φλώρινας) και 3η την Προκοπίου Αικατερίνη (Σ.Α. Γαζίου). Στο Β' Τουρνουά, 1ος ήταν ο Τριμίτζιος Πέτρος (ΠΑΣ.Εδεσσαίων 8x8), 2ος ο Τοψής Ευάγγελος (Ο.Σ. Γιαννιτσών) και 3ος ο Ζάικος Δημήτριος (Λ.Π. Φλώρινας).

Ο Γ.Σ. ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαιτέρως, τον υπεύθυνο διαιτησίας κ. Αλεξίου Κώστα, μέλος της ΕΣΣΚΕΔΥΜ και τεχνικό σύμβουλο της ΕΣΟ, τον υπεύθυνο γιατρό αγώνων κ. Τζήκα Ευθύμιο, τους επικεφαλής διαιτητές κ.Αλεξίου Δήμητρα, κ. Σούδη Στέφανο και τον υπεύθυνο κληρώσεων κ. Κώστα Ζαχαρίδη.

Σημαντική ήταν και η συμβολή των παρακάτω βοηθών-διαιτητών, νέων της Ποντοκώμης: Χριστοφορίδης Ιωάννης, Χριστοφορίδης Θεόδωρος, Χρυσοχοίδου Σοφία, Χάσα Έντρι, Μελίδου Σοφία, Μελίδου Νατάσσα, Κεκεζίδου Σοφία, Μελίδου Θεοδώρα, και Λαζαρίδου Έλενα.

Χορηγοί της διοργάνωσης που βοήθησαν σημαντικά και τους ευχαριστούμε είναι: Οργανισμός Αθλητισμού-Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, ΑΗΣ Καρδιάς, Τζιώνας Ιωάννης Πολιτικός Μηχανικός και το φροντιστήριο «ΑΙΧΜΗ»

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top