VIDEO:LIVE-AVLES.TV

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Σύσταση Προανακριτικής για Γ. Παπακωνσταντίνου

Aμεσα κινήθηκε η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τις πολιτικές παρενέργειες από την υπόθεση Παπακωνσταντίνου, και τις εξελίξεις με τις κατηγορίες σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, για “αλλοίωση” της λίστας Λαγκάρντ, προκειμένου να αφαιρέσει τα ονόματα συγγενικών προσώπων του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση συμφωνεί με την πρόταση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη για τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης στη Βουλή για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Νωρίτερα, ο ο Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, που θα κληθεί να διερευνήσει τις τυχόν ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
O κ. Κουβέλης δήλωσε ότι πρέπει άμεσα να αναζητηθούν και οι ποινικές ευθύνες για την παραποίηση της λίστας Λαγκάρντ καθώς σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, τα ονόματα που αφαιρέθηκαν από την λίστα συνδέονται συγγενικά με τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου .
Μάλιστα υποστήριξε ότι είναι επιβεβλημένο να κινηθεί η ποινική διαδικασία ενώπιον της Βουλής με την συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην υπουργό, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης και η κατά νόμον απόδοση ευθυνών.
Το δημόσιο συμφέρον έχει προσβληθεί όπως και η ελληνική κοινωνία, τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top