VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Τσίπρας: «Επιμένουμε στην κατάργηση του μνημονίου»


Στην κατάργηση του μνημονίου επιμένει ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης. Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον κ. Σόιμπλε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός του και πως δεν περίμενε από τον γερμανό υπουργό Οικονομικών να τις αποδεχθεί τις θέσεις αυτές.

Για το ταξίδι στην Αμερική και την επίσκεψη στο ΔΝΤ ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε οτι θα συμμαχούσε και με τον διάβολο αν είναι να βελτιωθεί εστω και λίγο η κατάσταση του ελληνικού λαού.

«Δεν ανοίξαμε εμείς τη συζήτηση για το νόμισμα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει σταθερό περιβάλλον για επενδύσεις στην Ελλάδα.

«Εμείς δεν θέλουμε τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου αλλά επενδύσεις που να εξασφαλίζουν την κοινωνική ανταποδοτικότητα» επισήμανε απαντώντας σε ερώτηση αν θα διώξει την Cosco από την Ελλάδα και συμπλήρωσε ότι είναι «υπέρ της αξιοποίησης και όχι της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας».

«Οποτε και να γίνουν εκλογές είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι συντριπτικό υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ» είπε απαντώντας σε ερώτηση για τα ευρήματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που φέρνουν να έχει ελαφρό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία.* tanea
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top