VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την αποσταθεροποίηση της χώρας»


Ευθεία επίθεση Βενιζέλου κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ

Ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις, «γιατί επιβεβαιώνουν προφανή πράγματα» δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».

Ο Ε. Βενιζέλος εκτιμά ότι το κόμμα του θα βγει ισχυρό από την «περιπέτεια» της λίστας Λαγκάρντ και λέει ότι είναι σημαντικό για το ΠΑΣΟΚ να είναι στην εμπροσθοφυλακή στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο επιτίθεται λέγοντας ότι «επιχειρεί την αποσταθεροποίηση της χώρας και διολισθαίνει στον εγκωμιασμό της βίας και οργανώνει σκευωρίες παλαιάς κοπής».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί επίσης τον ΣΥΡΙΖΑ, για «διαμόρφωση ενός χυδαίου επικοινωνιακού πλαισίου, βασισμένου σε συνωμοσίες και συκοφαντικούς υπαινιγμούς» σε σχέση με τον ίδιο και την οικογένειά του. «Δεν με ενοχλεί η πολιτική αντιπαράθεση, ακόμη και η οξεία», σημειώνει ο κ. Βενιζέλος. «Με ενοχλεί να μετατρέπεις μια πολιτική αντιπαράθεση σε πεδίο συκοφαντίας, υπονόμευσης ηθικής αμφισβήτησης και αλλοίωσης των δεδομένων».

Σχετικά με τη δική του αντίδραση στην υπόθεση της λίστας, ο Ευ. Βενιζέλος αναρωτιέται: [Τι περισσότερο θα μπορούσα να κάνω από το να συγκαλώ κάθε 15-20 ημέρες μία μεγάλη σύσκεψη για θέματα φοροδιαφυγής και εσόδων, κατά την οποία ζητούσα απ' όλες τις υπηρεσίες να εντείνουν τις προσπάθειές τους; [...] Αυτή είναι η δουλειά του υπουργού. [...] Θεωρώ ανήθικη την αμφισβήτηση του κόπου, της αγωνίας και της προσπάθειάς μου την περίοδο εκείνη να σταθεί όρθια η χώρα».

Ερωτώμενος σχετικά με την ταχεία αντίδραση των τριών κομμάτων στην περίπτωση του Γ. Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζει ότι «η αντίδραση των τριών κομμάτων ήταν άμεση, διότι με την εκ νέου αποστολή του ψηφιακού υλικού από τη Γαλλία, δυστυχώς προέκυψαν, με τρόπο απροσδόκητο, ενδείξεις ποινικού αδικήματος».*newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top