VIDEO:LIVE-AVLES.TV

«Όσο πιο αδύναμη, τόσο πιο επικίνδυνη η κυβέρνηση»


Α. Τσίπρας: Άλμα στον κατήφορο της καταστροφής το πολυνομοσχέδιο

«Όσο πιο αδύναμη, τόσο πιο επικίνδυνη η κυβέρνηση» Έχουμε μια κυβέρνηση που όσο πιο αδύναμη και πιο εύθραυστη είναι, τόσο πιο επικίνδυνη γίνεται, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε μια κυβέρνηση που καθόλου δεν θα την αδικήσουμε αν τη χαρακτηρίσουμε αντιδημοκρατική και αντιλαϊκή τόσο στο περιεχόμενο των μέτρων που επιβάλλει και προτίθεται να επιβάλει, όσο και στα μέσα που χρησιμοποιεί για να τα επιβάλλει», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως «δεν έχουμε την πολυτέλεια στις σημερινές συνθήκες να μιλάμε για κάποια εναλλαγή στην εξουσία, για κάποια αλλαγή, έστω σημαντική, κυβέρνησης και πολιτικής», αλλά, όπως τόνισε «μιλάμε για τη σωτηρία της Ελλάδας. Για μια μεγάλη και ριζική ανατροπή».

Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες στη Βουλή, είπε πως αποτέλεσε όχι απλώς ένα βήμα, αλλά ένα άλμα στον κατήφορο της καταστροφής καθώς χιλιάδες εργαζόμενοι πετιούνται με αυτό στο δρόμο ενώ η παιδεία, η υγεία διαλύονται και η Τοπική Αυτοδιοίκηση οδηγείται οριστικά στο λουκέτο.

Τις τελευταίες μέρες, υπογράμμισε, αποδείχτηκε ο πολιτικός και εθνικός μιθριδατισμός της δικομματικής κυβέρνησης.

Για την επίσκεψη Σόιμπλε, δήλωσε ότι δεν είναι δυνατό να έρχεται ο γερμανός υπουργός Οικονομικών στην Αθήνα και να μετατρέπεται η πρωτεύουσα της Ελλάδας σε πολιορκημένη έρημη πόλη.

Ο πρόεδρος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, λέγοντας πως η εθνοκάπηλη στάση της ακροδεξιάς και της ελληνικής χούντας χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για την προαποφασισμένη εισβολή.

Σήμερα, συνέχισε, η Κυπριακή Δημοκρατία, δέχεται τις συνέπειες μιας άλλου τύπου εισβολής, αυτής της τρόικα και του ΔΝΤ.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, ευθύνες γι’ αυτή την κατάσταση έχει και η ελληνική κυβέρνηση, η οποία με τη στάση της συνέπραξε σε αυτές τις επιλογές.

Τέλος αναφέρθηκε και στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο, όπως είπε, ήταν μια γιορτή δημοκρατίας και αποτέλεσε ένα μεγάλο και ιστορικό βήμα προς τα εμπρός.*newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top