VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Κοζάνης και της ΕΡΤ αποφασίζουν αν τα μέλη τους θα συμμετέχουν ή όχι στη νέα προκήρυξη της ΝΕΡΙΤ

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, η γενική συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ αυτών και της ΕΡΑ Κοζάνης, θα αποφασίσει αν τα μέλη της θα υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους για την ΝΕΡΙΤ, και την πρώτη προκήρυξη που είναι ήδη στον αέρα.
Σύμφωνα με τον εργασιακό εκπρόσωπο της ΕΡΑ Κοζάνης και Φλώρινας Κώστα Δαβάνη, οι εργαζόμενοι θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός πως προκυρήχθηκε μόλις μια θέση δημοσιογράφου για την Κοζάνη δεδομένου πως η ΕΡΑ Κοζάνης ήταν ο πρώτος περιφερειακός σταθμός στην παραγωγή ειδήσεων με μεγάλη διαφορά απο τον δέυτερο, κάτι που σημαίνει πως υπήρχε μεγάλο δημοσιογραφικό έργο.
"Εμείς στη γενική συνέλευση θα αποφασίσουμε αν θα συμμετέχουν τα μέλη μας στη νέα προκήρυξη. Ωστόσο να σημειωθεί πως η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών δεν εμποδίζει κανέναν εργαζόμενο να καταθέσει τα χαρτιά του, επισημαίνει όμως το ηθικόν του πράγματος και της καλοστημένης κοροϊδίας που επεφύλάξε η κυβέρνηση για τις χιλιάδες οικογένειες εργαζομένων της ΕΡΤ" δήλωσε ο Κώστας Δαβάνης.
Να σημειωθεί πως βάσει της προκηρυξης στην ΕΡΑ Κοζάνης προβλέπονται συνολικά 5 θέσεις: 1 ΔΕ ΔΕ Διοικητικών Οικονομικών, 2 θέσεις ΤΕ ηλεκτρονικών, 1 θέση δημοσιογράφου και 1 θέση ΔΕ μουσικών παραγωγών - επιμελητών.
Σωκράτης Μουτίδης - www.kozani.tv
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top