VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η ASTISTI Group απο Κοζάνη, με το Περίπτερο της, στην 29η Εκθεση στα Κοίλα 2013...(Video)



Η ARTISTI GROUP στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της το οποίο αποτελεί και το ισχυρότερο σημείο της. Η εταιρία απασχολεί στις κεντρικές της δομές 10 άτομα τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή εξειδίκευση και προσήλωση στους στόχους της.
Η προστιθέμενη αυτή αξία διατηρείται σε υψηλό επίπεδο μέσω των συνεχών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Όλοι οι υπάλληλοι της ARTISTI GROUP παρακολουθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα στοχευμένα προγράμματα κατάρτισης τα οποία έχουν ως στόχο της βελτίωση της αποδοτικότητας τους.

 
Με συνεχή προσήλωση στις αρχές και τις αξίες της η ARTISTI GROUP στοχεύει στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στη Δυτική Μακεδονία. Άμεσος στόχος της εταιρίας είναι η επέκτασή της στις αγορές των Νοτιοδυτικών Βαλκανίων.
Στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων σε όλες τις διαδικασίες της από την αγορά μέχρι την πώληση και την υποστήριξη μετά την πώληση. Όλα τα προϊόντα της ARTISTI GROUP πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
 
Εταιρικό Προφίλ
Η εταιρία ARTISTI GROUP αποτελεί εξέλιξη της Χατζηγιαννακίδης – Παφίλης Ο.Ε. η οποία ιδρύθηκε το 1968 και δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ειδών υγιεινής σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία. Ήταν δε από τις πρώτες επιχειρήσεις στον κλάδο αυτό.
Η ARTISTI GROUP παρόλο που αποτελεί φυσική συνέχεια της Χατζηγιαννακίδης – Παφίλης Ο.Ε. αποτελεί ουσιαστικά μία νέα επενδυτική δραστηριότητα. Η γκάμα των προϊόντων της καλύπτει όλες τις ανάγκες μίας σύγχρονης κατοικίας στηριζόμενη στο τετράπτυχο: ΓΗ – ΝΕΡΟ – ΦΩΤΙΑ - ΞΥΛΟ.
Στην έκθεση του υπερσύγχρονου ιδιόκτητου κτιρίου 5.000τ.μ οι πελάτες μπορούν να δουν όλα τα προϊόντα και να επιλέξουν αυτά που τους ταιριάζουν. Η παράδοση είναι άμεση και στηρίζεται σε μία καλά οργανωμένη αποθήκη η οποία εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές Logistics, ώστε οι πελάτες να εξυπηρετούνται άμεσα και χωρίς καθυστέρηση.
Η εταιρία διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που ξεκινάει από τους μοντέρνους και λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους, οι οποίοι φιλοξενούν τα πλέον επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα. Συνεχίζεται με τους εξειδικευμένους πωλητές και διακοσμητές και καταλήγει στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση έχοντας ως στόχο της μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πελατών της.
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Κοζάνη και επί της οδού Βερμίου, 2ο χιλ. παλαιάς εθνικής οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης. Παράλληλα διαθέτει συνεργάτες σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.
Η ARTISTI GROUP απευθύνεται σε ιδιώτες που επιθυμούν να χτίσουν ή να ανακαινίσουν την κατοικία τους, σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οικοδομής και σε εργολάβους οικοδομών.
Η ARTISTI GROUP σας καλεί να την επισκεφθείτε….



Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top