VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Καρατζαφέρης: Όσο μακρύτερα γίνουν οι εκλογές, τόσο καλύτερα


«Οι εκλογές, όσο κοντύτερα γίνουν τόσο θα βλάψουν την υπόθεση, όσο μακρύτερα γίνουν, τόσο καλύτερα. Ή πρέπει να γίνουν αύριο, ή πρέπει να γίνουν στο τέλος της επόμενης χρονιάς», τονίζει ο Γ. Καρατζαφέρης.

Καρατζαφέρης: Όσο μακρύτερα γίνουν οι εκλογές, τόσο καλύτερα


«Οι εκλογές, όσο κοντύτερα γίνουν τόσο θα βλάψουν την υπόθεση, όσο μακρύτερα γίνουν, τόσο καλύτερα. Ή πρέπει να γίνουν αύριο, ή πρέπει να γίνουν στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Διαφορετικά, το Μνημόνιο δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί», τονίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης και εξηγεί:

«Πώς κανείς να ψηφίσει το Μνημόνιο και όλα τα παρελκόμενα, όταν μπροστά του έχει το ενδεχόμενο μιας άμεσης εκλογικής αναμέτρησης. Κάποιοι ψάχνουν για τρελούς, ή για ανθρώπους οι οποίοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα».

Όσον αφορά στους υπουργούς του ΛΑΟΣ τονίζει: «Εγώ είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τους δικούς μου Υπουργούς, όπως όλος ο κόσμος, δεν είμαι όμως καθόλου ευχαριστημένος από την κατάσταση της κυβέρνησης. Έχουμε την ίδια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με άλλο Πρωθυπουργό. Το συζήτησα με τον Πρωθυπουργό, να υπάρξει ανασύσταση της κυβέρνησης και να υπάρξει μια άλλη σύνθεση. Εάν αυτό δεν γίνει είναι μέσα στους όρους που είπα πριν».
ANT1
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top