VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης: Κοπή βασιλόπιτας με αισιοδοξία για το μέλλον του συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπή πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης, το Σάββατο 11.02.2012, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Κοζάνης.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Στέλλα Καρανάνου, μετά τον σύντομο χαιρετισμό της κατά τον οποίο καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία της για το μέλλον των αθλητριών του Συλλόγου, έκοψε την πίτα, με τυχερό τμήμα αυτό των Γυναικών. Η τυχερή αθλήτρια που κέρδισε το φλουρί και ταυτόχρονα μια δωροεπιταγή από κατάστημα αθλητικών ειδών στην πόλη της Κοζάνης ήταν η Καλλιόπη Παπαβασιλείου, από το τμήμα των Παγκορασίδων. Επίσης, στις τρεις μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες του βόλλεϋ, Μαρία Βασιλειάδου, Ευαγγελία Τσικοπούλου και Άννα Μπετσάκου, δόθηκαν τρεις μπάλες.

Και στο τμήμα της ενόργανης του Συλλόγου, όμως, δόθηκαν δώρα! Οι τέσσερις και πάλι μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες έλαβαν τέσσερα κορμάκια αγώνων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κοζάνης, κα Ελπίδα Κοϊμτσίδου, το μέλος της Τοπικής Κοινότητας Κοζάνης, κα Κική Διάφα, το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Κοζάνης, κ. Γιώργος Πατσώνας, ο πρώην Πρόεδρος του Γ.Σ. Κοζάνης, κ. Γιάννης Καραπορναλίδης, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου “Ο Λασσάνης”, κ. Γρηγόρης Βούρκας, αλλά και πλήθος γονέων και φίλων του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά την εφημερίδα ΔΥΤΙΚΗ και τους τηλεοπτικούς σταθμούς TOPκαι FLASH για τη δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη!

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top