VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Επίθεση του Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κατά της Αποκριάς: «Να μην συμμετάσχετε σε καμία καρναβαλική εκδήλωση»!

Λάβρος κατά του καρναβαλιού και των καρναβαλικών εκδηλώσεων, είναι με εγκύκλιος σημείωμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Φλωρίνης κ. Θεόκλητος.

Ο Μητροπολίτης Φλωρίνης μεταξύ άλλων αναφέρει: «Τα καρναβάλια, όπως όλοι καλά γνωρίζουμε, είναι έθιμα ειδωλολατρικά, τα οποία η Εκκλησία μας πολλές φορές τα έχει καταδικάσει.. Αποτελούν δε κατάπτωση της ανθρωπίνης προσωπικότητος.»

Επίσης αναφερόμενος στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η πατρίδα μας, ο Μητροπολίτης Θεόκλητος τονίζει: . Υπάλληλοι απολύονται. Πλήθος καταστήματα και επιχειρήσεις κλείνουν. Και πάνω σε αυτό το φάσμα, οι τοκογλύφοι δανειστές μας επισείουν τα χρεόγραφα με τα τεράστια χρέη μας και μας απειλούν καθημερινά».

«Χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία• χάσαμε την εθνική αξιοπρέπειά μας.
Και εμείς, αντί να πέσουμε στα γόνατα και να παρακαλέσουμε τον Θεό να μας βοηθήσει, αντί να τρέξουμε και να μοιραστούμε τα αγαθά που μας χαρίζει ο Θεός με τους πτωχούς, ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τον «θεό καρνάβαλο» και να κάψουμε τα λιγοστά χρήματά μας, αλλά και τα χιλιάδες ευρώ του κρατικού κορβανά στο βωμό του. Ω της παραφροσύνης!», προσθέτει ο κ. Θεόκλητος.

kozanimedia.gr

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top