VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η καλοκαιρινή γιορτή στον παιδικό Σταθμό της ΔΕΠΑΚ επί της Βογατσικού 6



Ένα γλυκό, καλοκαιρινό αντίο, είπαν μαθητές, παιδαγωγοί και προσωπικό του παιδικού σταθμού, σε μια αποχαιρετιστήρια γιορτή που απέδειξε πως δεν χρειάζονται πολλά, όταν υπάρχει μεράκι και θέληση για δημιουργία.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ  για την προσφορά του το προσωπικό του παιδικού σταθμού, «από τον μάγειρα , που φροντίζει για το φαγητό των παιδιών μας, , μέχρι τις παιδαγωγούς που ανοίγουν τον ορίζοντα στα παιδιά μας» καθώς και τους γονείς που είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Η καλοκαιρινή  γιορτή ήταν και πάλι εκπληκτική ,  με πανέμορφα σκηνικά. Ως συνήθως  οι πρωταγωνιστές τα παιδιά μας καλωσόρισαν τον φρου – φρου το ξωτικό που ζει στο δάσος της όμορφης συμπεριφοράς και μας χαρίζει την αγάπη , τη χαρά, το γέλιο, την ευγένεια , γεμίζοντας τα προσωπάκια τους ενθουσιασμό!
Η χαρά και το γέλιο των παιδιών που απολαμβάνουν τις αποχαιρετιστήριες  εκδηλώσεις για τις οποίες τα ίδια και οι παιδαγωγοί τους κόπιασαν όλη τη χρονιά, είναι το δικό μας ηθικό κίνητρο προκειμένου να συνεχίσουμε να δίνουμε προτεραιότητα στην λειτουργία και τις ανάγκες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Το προσωπικό που στελεχώνει τους Παιδικούς μας Σταθμούς αλλά και τα παιδιά που φιλοξενούνται για τα οποία οι πρώτες εμπειρίες τους στην εκπαίδευση καθορίζουν την περαιτέρω σχολική τους πορεία αξίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον μας.
Για άλλη μια φορά η σημερινή καλοκαιρινή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Παιδικό Σταθμό ήταν οργανωμένη με μεράκι, ενθουσιασμό, αγάπη, χιούμορ, έμπνευση…. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πραγματικά εντυπωσιακή παράσταση με την οποία αποχαιρετίσαμε την φετινή σχολική χρονιά.
Πολλά συγχαρητήρια στις Δασκάλες μας, στα παιδιά μας
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι  σε όλους, καλή ξεκούραση και στα παιδάκια μας
ΤΟ Δ.Σ
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top