VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Πολυσυνέδριο για την «Καινοτομία και Ανάπτυξη»


Με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται στις 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Porto Palace» (Λιμάνι) το 1o Πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη».
Σκοπός του συνεδρίου είναι να δείξει πώς μέσα από την κρίση μπορούν να προκύψουν και να υλοποιηθούν καινοτομικές δράσεις και συνεργασίες, καθώς -όπως είναι ευρέως γνωστό- όλα ξεκινούν και τελειώνουν από την ψυχολογία της επιχειρηματικής κοινότητας.
Οι βασικοί στόχοι του συνεδρίου «Καινοτομία και Ανάπτυξη» συνοψίζονται στα εξής:

  • Μοναδική ευκαιρία σύγκλισης και συνεύρεσης όλων των οικονομικών, επιχειρηματικών, επενδυτικών, πολιτικών, κοινωνικών και πολιτισμικών φορέων της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής σε μία εκδήλωση.
  • Μεγάλη προβολή των συμμετεχόντων σε ένα ειδικό και ευρύ κοινό.
  • Δυνατότητα διαπραγμάτευσης συγκεκριμένων συνεργασιών με φορείς που δραστηριοποιούνται στην αγορά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον.
  • Παροχή προς κάθε ενδιαφερόμενο πλήρους και σφαιρικής ενημέρωσης για τις δυνατότητες της εθνικής αλλά και της ευρύτερης αγοράς, καθώς και τις τάσεις εξέλιξής της.
  • Ανάδειξη των κορυφαίων θεμάτων της ευρύτερης γεωπολιτικά περιοχής μέσα από τη συντονισμένη συνεδριακή και εκθεσιακή προβολή τους.
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top