VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

Η πολιτική του «νόμος και τάξη» δεν πρέπει να περάσει! Να πάρει πίσω η κυβέρνηση την επιστράτευση.
Η τρικομματική κυβέρνηση, εφαρμόζοντας πιστά το δόγμα "Νόμος και Τάξη" προχωρά σε μια ακόμα επιστράτευση, απαγορεύοντας στους καθηγητές να εξασκήσουν το απεργιακό τους δικαίωμα. Η κυβέρνηση αυτή, στους λίγους μήνες ζωής της, αφού αντιμετώπισε με όργιο καταστολής τους ηρωικούς απεργούς χαλυβουργούς, στη συνέχεια επιστράτευσε τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ, τους ναυτεργάτες και τώρα τους καθηγητές.
Στο ΦΕΚ της επιστράτευσης η κυβέρνηση τολμά και επικαλείται κινδύνους για την υγεία των μαθητών! Να υπενθυμίσουμε στην κυβέρνηση ότι η υγεία των μαθητών, σωματική και ψυχική, κινδυνεύει από την πείνα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο σπίτι τους από την εντεινόμενη καπιταλιστική κρίση.
Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις επιστράτευσης έτσι και τώρα η κυβέρνηση και σύσσωμα τα αστικά ΜΜΕ ποντάροντας στον αποκαλούμενο "κοινωνικό αυτοματισμό" προσπαθούν να στρέψουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους απέναντι στους εκπαιδευτικούς. Το' χουμε ξαναδεί το έργο! Πρέπει η επιστράτευση των καθηγητών να απασχολήσει τον κάθε εργαζόμενο, τον κάθε άνεργο, κάθε λαϊκή - εργατική οικογένεια, γιατί πέρα από το ότι ποινικοποιεί την απεργία δείχνει και το πως σχεδιάζουν το "σχολείο της αγοράς" οι πολιτικοί εκπρόσωποι των μονοπωλίων. Ένα σχολείο στο οποίο ο δάσκαλος θα είναι σκυφτός, που θα φοβάται και τη σκιά του. Ένα σχολείο που θα αφήνει το λαό αμόρφωτο.
Ο αποφασισμένος και οργανωμένος λαός έχει τη δύναμη να παρεμποδίσει και να ανατρέψει κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να τσακίσει κάθε κατασταλτικό μηχανισμό των εκμεταλλευτών του.
Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο να συμμετάσχει μαζικά στο συλλαλητήριο ενάντια στην επιστράτευση τη Δευτέρα 13 Μάη στις 7:00 μμ, στην Κεντρική Πλατεία.
Η επιστράτευση θα καταργηθεί στην πράξη.
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top