VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Προς εκλογική «συμμαχία» Λοβέρδος-Βενιζέλος!

Αναμένεται ανακοίνωση, στην οποία θα αποδίδουν ευθύνες στον Παπανδρέου

Εφόσον οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιωθούν, αναμένεται γραπτή ανακοίνωση των Βενιζέλου – Λοβέρδου, στην οποία θα υπογραμμίζεται η υποστήριξη του δεύτερου στον πρώτο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και η κοινή επίθεση και των δύο ενάντια στον Γ. Παπανδρέου για το ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο ναδίρ της ιστορίας του.

Στο κείμενο της κοινής δήλωσης αναμένεται να γίνεται λόγος για «κοινή συμπόρευση» Βενιζέλου – Λοβέρδου και είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό να πάμε σε έκτακτη εκλογή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ από την κοινοβουλευτική ομάδα την Πέμπτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «γάμος» Βενιζέλου – Λοβέρδου (εφόσον επιβεβαιωθεί απ’ τις τελικές ανακοινώσεις) προέκυψε μετά από έντονη κινητικότητα χθες Δευτέρα και πρωταγωνιστικό ρόλο στελεχών όπως ο Κ. Σκανδαλίδης, η Β. Παπανδρέου, ο Π. Ευθυμίου, ο Π. Κουκουλόπουλος αλλά και πολλά στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας. Επίσης, άλλες πληροφορίες μιλούν για πρόθεση του Παπανδρέου με την επιστροφή του από το Ισραήλ να συναντηθεί με Βενιζέλο και Λοβέρδο αύριο, πριν από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες βουλευτών που πρόσκεινται στους Ευ. Βενιζέλο και Α. Λοβέρδο επιχειρούν τις τελευταίες ώρες να έλθουν σε συνεννόηση προκειμένου να τεθεί με εμφατικό τρόπο το θέμα αλλαγής ηγεσίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης. Είναι ωστόσο πιθανό να συμφωνηθούν άμεσες διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην εκλογή του Ευ. Βενιζέλου, καθώς ζητούμενο είναι η επίτευξη συμβιβασμού και όχι η σύγκρουση, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τα επιτελεία του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών αλλά και του υπουργού Υγείας.

Αναφέρεται δε ότι η διαφαινόμενη συμμαχία Βενιζέλου – Λοβέρδου υπέρ της υποψηφιότητας του πρώτου, συγκροτεί έναν πολύ ισχυρό εσωκομματικό πόλο. Ερωτηματικό παραμένει μέχρι στιγμής η αντίδραση της Α. Διαμαντοπούλου, του Μ. Χρυσοχοΐδη αλλά και στελεχών του λεγόμενου παπανδρεϊκού χώρου όπως ο Χ. Καστανίδης, ο Χρ. Παπουτσής και η Λ. Κατσέλη.
newsbeast.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top