VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Ερώτηση της Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Μακρή Ραχήλ σχετικά με την ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης πολιτών για φορολογικές υπηρεσίες στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού (Δελτίο τύπου)


Μετά την άδικη και σκανδαλώδη κατάργηση δεκάδων ΔΟΥ στην Ελληνική επικράτεια, η τροϊκανή συγκυβέρνηση αποφάσισε να καλύψει το λειτουργικό κενό που δημιουργείται προχωρώντας στην ίδρυση Γραφείων Εξυπηρέτησης Πολιτών για φορολογικές Υπηρεσίες, σε χώρους που θα διαθέσουν οι Δήμοι στους οποίους καταργούνται οι εφορίες.
Στον δήμο Σερβίων – Βελβεντού, η δημοτική αρχή είχε προτείνει την ίδρυση Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών για φορολογικές Υπηρεσίες, σε χώρο με εξοπλισμό που θα διέθετε ο ίδιος, εντός του ΚΕΠ που διαθέτει, χωρίς καμία επιβάρυνση του κράτους.
Παρόλα αυτά, στην σχετική λίστα που απέστειλε το Υπουργείο δεν συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, ανάμεσα στους Δήμους που δημιουργούνται Φορολογικά ΚΕΠ. Μετά τη συγκεκριμένη ενέργεια, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το Υπουργείο προβαίνει σε έναν πρόχειρο σχεδιασμό στον οποίο δεν έχει λάβει υπ’ όψιν όλες τις παραμέτρους και κυρίως της επίλυσης του προβλήματος της εξυπηρέτησης των φορολογουμένων πολιτών.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα σταθούμε απέναντι στις όποιες προσπάθειες διάλυσης και απαξίωσης των δημόσιων  υπηρεσιών.  Οι Έλληνες πολίτες και οι δημότες του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, δεν αξίζουν τέτοιας απαξιωτικής μεταχείρησης. Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά, χωρίς προχειρότητες, αλλά με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία του κράτους προς όφελος πάντοτε των πολιτών.
Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top