VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Eλληνική Επιτροπή για τη Διεθνή ύφεση και ειρήνη Παράρτημα Κοζάνης: Αντι ιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο 22/10

Εργαζόμενοι, Eργαζόμενες,Νέοι και Νέες,
Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι σε περιόδους κρίσης η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα εντείνεται, και όσα δεν λύνουν  οι ιμπεριαλιστές με συνόδους κορυφής, γεύματα εργασίας και τηλεδιασκέψεις, τα λύνουν με τα όπλα.

       Μετά τον αιματηρό ιμπεριαλιστικό πόλεμο του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε ενάντια στο λαό της Λιβύης, στήνεται το ίδιο σκηνικό κατά του λαού της Συρίας.
Οι ιμπεριαλιστές εκμεταλλεύονται υπαρκτά και ανύπαρκτα προβλήματα, που μπορεί και πρέπει να τα λύσει μόνον ο Συριακός λαός, και επεμβαίνουν στα εσωτερικά αυτής της χώρας, στέλνοντας  μισθοφόρους και όπλα.  Και έπεται ο λαός του Ιράν.
       Ο κίνδυνος εμπλοκής της Ελλάδας σε ένα γενικευμένο ιμπεριαλιστικό πόλεμο είναι ορατός όσο ποτέ άλλοτε.
       Η καπιταλιστική κρίση και οι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστικών κέντρων για το μοίρασμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ανατολικής Μεσογείου  και τον έλεγχο των δρόμων του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, διαμορφώνουν τέτοιες προϋποθέσεις.
Από όλα αυτά  προκύπτει επιτακτικά η ανάγκη ο λαός και η νεολαία πιο αποφασιστικά να διατρανώσουν την απόφαση τους να μην δεχτούν να δώσουν το αίμα τους για τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους προκειμένου να λύσουν οι ιμπεριαλιστές τις διαφορές τους
με τα όπλα.
Να δυναμώσει η πάλη για απεμπλοκή της Ελλάδας από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια και αποδέσμευση της χώρας από το ΝΑΤΟ.
Ο αγώνας για την ανατροπή της δικτατορίας των μονοπωλίων που σπέρνει φτώχεια, κρίσεις και πολέμους, είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά του λαού μας στην Ειρήνη και την Ευημερία όλων των λαών της περιοχής μας.

Καμιά συμμετοχή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια για Συρία και Ιράν !!

Όλοι στο Συλλαλητήριο της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. τη Δεύτερα 22 Οκτώβρη

                  7:00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top