VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Αντ. Ρουπακιώτης: «Θέλω να είμαι υπουργός, να μην τον παριστάνω»


Αντ. Ρουπακιώτης: «Θέλω να είμαι υπουργός, να μην τον παριστάνω»

«Θέλω να είμαι υπουργός και να μην παριστάνω τον υπουργό» σχολίασε σήμερα, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτης.
Ο ίδιος τόνισε ότι δεν θα σταματήσει να υπερασπίζεται όσους δεν μπορούν να πληρώσουν και ότι δεν ντρέπεται γι αυτό, ενώ σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι είναι ασεβής λόγος να τον αποκαλούν κάποιοι «υπουργό των συνδικαλιστών».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης εξαπέλυσε επίθεση κατά ορισμένων δημοσιογράφων που διαστρεβλώνουν όπως είπε τις απόψεις του.

«Δεν άνοιξα κανένα μέτωπο. Διαστρεβλώνουν τις απόψεις μου. Βάναυσος και ασεβής λόγος να με λένε Υπουργό των Συνδικαλιστών » είπε, τονίζοντας πως δεν αναφέρθηκε στον υπουργό Οικονομικών κο Στουρνάρα αλλά στο υπουργείο Οικονομικών, όπου εφαρμόζεται μια άκρα νεοφιλελεύθερη πολιτική.

«Κανένας υπουργός δεν επαίνεσε τα μέτρα, ακόμη και ο Σαμαράς. Δεν αναφέρθηκα στον Στουρνάρα αλλά στο Υπουργείο Οικονομικών» είπε και υπερασπίστηκε τους δικηγόρους «Εγώ τους νεόπτωχους δικηγόρους δεν θα τους ρίξω στη θάλασσα. Δε θα με εμποδίσουν να τους υπερασπιστώ. Δε ντρέπομαι που είμαι πρόεδρος, δε ντρέπομαι που είμαι υπουργός».

Όταν τον λόγο πήρε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μ. Βορίδης λέγοντας του: «Εγώ αν και δικηγόρος, ψήφισα διατάξεις που αφορούν δικηγόρους και τις οποίες εισηγηθήκατε εσείς. Με φέρνετε σε αμηχανία», τότε ο κος Ρουπακιώτης του απάντησε «Δεν τα έγραψα εγώ τα μέτρα και είναι μείον μου, άλλοι τα έγραψαν» και πρόσθεσε «Κατάπια την απρέπεια και ψήφισα ό,τι μου επιβλήθηκε».*imerisia
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top