VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Δήμος Βοΐου: Καμία απόλυση εργαζομένου στην αυτοδιοίκηση

Ο Δήμος Βοΐου στηρίζοντας τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης συμπαρίσταται στους αγώνες των εργαζομένων που ζητούν να μην περάσει το μέτρο της διαθεσιμότητας- απόλυσης των συναδέλφων τους.
Για  άλλη μία φορά η αυτοδιοίκηση βρίσκεται στο στόχαστρο της κεντρικής εξουσίας με πρόσχημα τη δημοσιονομική προσαρμογή, με τη λήψη αποφάσεων να γίνεται και πάλι χωρίς σχέδιο και με οριζόντιες λογικές.
Η αυτοδιοίκηση που έχει συμβάλλει όσο κανείς άλλος φορέας του δημοσίου, στην περιστολή δαπανών, καλείται να σηκώσει ξανά το βάρος των μέτρων που απειλούν τη συνοχή της, την αυτοτέλειά της και σιγά- σιγά την ίδια τη λειτουργία της.
Έχοντας σταματήσει τις προσλήψεις τα τελευταία χρόνια, είναι αντιμέτωπη τώρα με νέα απώλεια ανθρώπινου δυναμικού άκρως απαραίτητου καθώς οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στο στόχαστρο, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Δήμων.
Θα σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων με κάθε τρόπο, με στόχο να μη χαθεί ούτε μία θέση εργασίας στην αυτοδιοίκηση, ακόμα και αν ο Δήμος Βοΐου δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις συγκεκριμένες διατάξεις που προωθήθηκαν.
Οφείλουμε να προστατέψουμε το δικαίωμα στην εργασία, οφείλουμε να προστατέψουμε την ύπαρξη της αυτοδιοίκησης.
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top