VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επιβολή έκτακτης εισφοράς σε επιχειρήσεις παραγωγής ενέργειας με φωτοβολταϊκά.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου μας με αφορμή την προαγγελθείσα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επιβολή έκτακτης εισφοράς επί του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων παραγωγής ενέργειας με φωτοβολταικά  και την δικαιολογημένη ανησυχία και προβληματισμό που προκάλεσε στους επιχειρηματίες του κλάδου  για το μέλλον των επενδύσεών τους, σας καλεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17:30 σε συνάντηση στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης. 
Σκοπός μας  είναι, όλοι μαζί από κοινού, να προβούμε στη σύνταξη «ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ» που θα τεθεί υπόψη των αρμοδίων και της Κυβέρνησης για την αποτροπή της κατάθεσης προς ψήφισης από τη Βουλή του μέτρου αυτού.
Θεωρούμε ότι η Κυβέρνηση θα πρέπει να στηρίξει με κάθε τρόπο τις επιχειρήσεις σας, στις οποίες η ίδια σας παρότρυνε να επενδύσετε τις οικονομίες σας και να χρεωθείτε σε περίοδο κρίσης με υψηλότοκα δάνεια.
Χρέος μας, ως Σύμβουλος της Πολιτείας, να σταθούμε στο πλευρό σας για να αποτρέψουμε τη θεσμοθέτηση της κατάφορα αντισυνταγματικής διάταξης επιβολής έκτακτης εισφοράς και μάλιστα επί του τζίρου και όχι των καθαρών κερδών σε βάρος των εγχώριων μικρομεσαίων παραγωγών.
Συντονιστές της συνάντησης από πλευράς του Επιμελητηρίου μας θα είναι οι κ.κ. Νίκος Σαρρής (Οικονομικός Επόπτης), Γιάννης Μητλιάγκας (Γενικός Γραμματέας), Αντώνης Σιαμπανόπουλος (Μέλος Δ.Σ).
Σας περιμένουμε όλους και όλες.
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top