VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Από την Πτολεμαΐδα ξεκινά η περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη



Από την Πτολεμαΐδα ξεκινά η περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη
Από την πόλη της Πτολεμαΐδας ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης η περιοδεία της προέδρου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρας Μπακογιάννη στη Δυτική Μακεδονία, η οποία κατά τη διάρκεια της περιοδείας της θα εγκαινιάσει τα γραφεία του κινήματος στην Πτολεμαΐδα και τη Φλώρινα, θα επισκεφθεί τους εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, συνδικάτων της ΔΕΗ και με στελέχη και μέλη του κινήματος.
Ειδικότερα, η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη ξεκινά από την Πτολεμαΐδα καθώς στις 9 το βράδυ της Πέμπτης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια τα γραφεία του κόμματος, που βρίσκονται επί της κεντρικής Οδού, 25ης Μαρτίου 36.
Το πρωί της Παρασκευής η Ντόρα Μπακογιάννη, θα επισκεφθεί το δημαρχείο Εορδαίας και θα έχει συνάντηση με τη δήμαρχο Παρασκευή Βρυζίδου. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, τα γραφεία του Σωματείου Ενέργειας/ΔΕΗ «Σπάρτακος», ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί ορυχεία της ΔΕΗ.
Στις 12μ. θα επισκεφθεί τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή και στη συνέχεια το δημαρχείο Κοζάνης όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα. Θα έχει επίσης συνάντηση με τη διοίκηση του Σωματείου ΔΕΣΜΗΕ/ΔΕΗ η «Ένωση» στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με τη διοίκηση του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης, ενώ στις 2μ.μ. αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.
Το απόγευμα της Παρασκευής η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα επισκεφθεί το δημαρχείο του δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα όπου θα έχει συνάντηση με τη δήμαρχο Παναγιώτα Ορφανίδου και από εκεί θα αναχωρήσει για την πόλη των Γρεβενών όπου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στελεχών και μελών της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Το πρωί του Σαββάτου η κ. Μπακογιάννη θα επισκεφθεί το δημαρχείο Γρεβενών και θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Δημοσθένη Κουπτσίδη και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Δεσκάτη όπου θα επισκεφθεί το δήμαρχο Δεσκάτης Νίκο Μίγκο. Η περιοδεία της κ. Μπακογιάννη στα Γρεβενά θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Γρεβενών και τις απογευματινές ώρες θα αναχωρήσει για την Καστοριά.
Ειδικότερα το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθεί το δήμαρχο Άργους Ορεστικού Πάνο Κεπαπτσόγλου, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με το Επιμελητήριο Καστοριάς και το δήμαρχο Καστοριάς Μανώλη Χατζησυμεωνίδη. Στις 7μ.μ. θα προεδρεύσει σε συνάντηση στελεχών και μελών της Δημοκρατικής Συμμαχίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Λιμναίον» Καστοριάς, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια θα περιηγηθεί στην πόλη της Καστοριάς.
Την Κυριακή η κ. Μπακογιάννη θα επισκεφθεί το νομό Φλώρινας και συγκεκριμένα το μεσημέρι θα βρίσκεται στις Πρέσπες όπου θα επισκεφθεί το συσκευαστήριο φασολιών και τον δήμαρχο Πρεσπών Βασίλειο Τσέπα, ενώ στις 7.30μ.μ. θα εγκαινιάσει τα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Φλώρινα.
Το πρωί της Δευτέρας θα επισκεφθεί το δήμαρχο Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλο, το επιμελητήριο Φλώρινας και θα έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους άλλων φορέων, ενώ θα έχει επίσης συνάντηση με τη διοίκηση του Σωματείου ΔΕΗ «Λυγκηστίς».
Επόμενος και τελευταίος σταθμός της περιοδείας της κ. Μπακογιάννη στη Δυτική Μακεδονία είναι ο δήμος Αμυνταίου, καθώς λίγο πριν το μεσημέρι θα μεταβεί στο Αμύνταιο όπου θα επισκεφθεί την ΕΑΣ Αμυνταίου και το οινοποιείο της ΕΑΣ Αμυνταίου, το δήμαρχο Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη, θα περιοδεύσει στη Λαϊκή Αγορά Αμυνταίου, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσκεψη και στο κτήμα «Άλφα».
Η περιοδεία της κ. Μπακογιάννη στη Δυτική Μακεδονία αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας.
ptolemeos.gr
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top