VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Δήμαρχος Γρεβενών: «Οι Γρεβενιώτες δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας»

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝΤέρμα στις προφητείες, στους προφήτες και σε όλους όσοι με κάθε τρόπο έβαλαν το Δήμο Γρεβενών σε ομηρία έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας με την απόφασή του για μη διεξαγωγή επαναληπτικών εκλογών στο Δήμο Γρεβενών.

Μία απόφαση που βάζει φρένο στα σχέδια όλων αυτών που προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη διοίκηση του Δήμου, προβλέποντας δια του τύπου ως «σύγχρονες Κασσάνδρες» το χρονικό διάστημα της «θητείας» του ίδιου, τόνισε ο Δήμαρχος Γρεβενών, κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011.

Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος έκανε μία σύντομη αναφορά στο ιστορικό των επαναληπτικών εκλογών στο Δήμο Γρεβενών. Στις 8-12-2011 ο κ. Γεώργιος Γκουντρομίχος κατέθεσε ένσταση στο Πρωτοδικείο Γρεβενών με την οποία ζητούσε να καταλάβει θέση εκλεγέντος Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Γρεβενών σε αντικατάσταση εκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων Δημοτικών Ενοτήτων Βεντζίου και Θ. Ζιάκα. Επί του αιτήματός του αυτού το Διοικητικό Πρωτοδικείο Κοζάνης, αποφάσισε με την 51/2011 απόφασή του την διεξαγωγή επαναληπτικών εκλογών στο Δήμο Γρεβενών ! Την ανωτέρω απόφαση προσέβαλε ένας εκ των θιγομένων Δημοτικών Συμβούλων και συγκεκριμένα ο κ. Γεώργιος Νασιόπουλος στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο με την 2296/2011 απόφασή του, όχι μόνο έκανε δεκτή την αίτηση αναιρέσεως αλλά κράτησε την υπόθεση και δικάζοντάς την απέρριψε στην ουσία την αίτηση του κ. Γκουντρομίχου βάζοντας έτσι ένα οριστικό τέλος σε όλα όσα απεργάζονταν σε βάρος του Δήμου τα σκοτεινά τοπικά και περιφερειακά παράκεντρα εξουσίας.


''Εμείς'', τόνισε ο Δήμαρχος, ''όλο αυτό το διάστημα συνεχίσαμε να λειτουργούμε κανονικά, παρά τα εμπόδια που βρίσκαμε, παίρνοντας δύσκολες και πολιτικές αποφάσεις πάντα προς όφελος των δημοτών μας. Σε αυτούς που με κάθε τρόπο αμφισβήτησαν τη βούληση των Πολιτών και προσπάθησαν να «σταματήσουν» όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχουμε προγραμματίσει τους λέμε ότι θα παλέψουμε να τα υλοποιήσουμε για να φέρουμε τα Γρεβενά στη θέση που τους αξίζει''.

Τέλος κάλεσε το Βουλευτή Γρεβενών κ. Χαντάβα να πάρει θέση για την υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών.

«Οι Γρεβενιώτες, τόνισε, δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας».

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top