VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και ΠΑΜΕ ενάντια στο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση


Την αντίθεσή τους στον «αντιεκπαιδευτικό νόμο – έκτρωμα», με αφορμή την ψήφιση του Νομοσχεδίου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σήμερα Τετάρτη από την Βουλή, εξέφρασαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (Μ.Α.Σ.) και το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να συσπειρωθούν σε ένα πλατύ λαϊκό μέτωπο απηύθυνε ο Βαγγέλης Δεληολάνης, μέλος της Γραμματείας Κοζάνης του ΠΑΜΕ. «Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης, όλη η πολιτική της, διέπονται από την λογική της ενίσχυσης της κερδοφορίας, ή της υπαγωγής τομέων που παλιά ήταν στο δημόσιο, στο ιδιωτικό κεφάλαιο,. Η υπόθεση της ανώτατης εκπαίδευσης αφορά όλα τα εργατικά στρώματα, αφού η εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων των εργαζομένων. Η ταξική πολιτική μέσω του νομοσχεδίου υψώνει ανυπέρβλητα τείχη», σημείωσε.

Από την πλευρά της η Δώρα Παπά, μέλος της Γραμματείας Κοζάνης του Μ.Α.Σ. αναφέρθηκε στις «αντιεκπαιδευτικές αλλαγές» του Νόμου, και επεσήμανε χαρακτηριστικά πως: «Για τους φοιτητές και σπουδαστές των λαϊκών στρωμάτων, για τους γονείς τους, δεν σημαίνουν τίποτα οι πρόσφατες δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας και των λοιπών ανθρώπων του Υπουργείου στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά ΜΜΕ για τις δήθεν διαπραγματεύσεις που κάνει το υπουργείο με πρυτάνεις και λοιπούς συνδαιτυμόνες. Ο πυρήνας του νόμου-έκτρωμα μένει άθικτος και πρέπει να καταδικαστεί και να απορριφθεί».

Μάλιστα, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών διοργανώνει σήμερα το απόγευμα πλατιά εξόρμηση για την ενημέρωση του λαού της πόλης, των φοιτητών και των σπουδαστών.

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top