VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Baby Kids Festival Taekwondo στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης


Μια μεγάλη γιορτή του taekwondo, μια λαμπρή διοργάνωση έλαβε χώρα το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης. Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης σε συνεργασία με τον Σ.Ο.Α.Τ. Τρικάλων διοργάνωσαν το baby kids festival taekwondo, για τις ηλικίες 2000 έως και 2005 ˙ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανταμείφτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Όλοι έμειναν άκρως ικανοποιημένοι τόσο από πλευράς διεξαγωγής των αγώνων όσο και από πλευράς οργάνωσης. Όλα ήταν προγραμματισμένα και μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Με την άφιξη των συλλόγων δόθηκε σε κάθε προπονητή ένας φάκελος που εκτός των άλλων περιείχε λίστες με τις κληρώσεις των αγώνων καθώς και διαπιστεύσεις των αθλητών τους όπου αναγράφονταν οι αριθμοί των αγώνων τους. Ικανοποιημένοι σίγουρα έμειναν και οι μικροί αθλητές που πέραν των αναμνηστικών και των μεταλλίων που πήραν, στην αρχή τους περίμεναν και δύο εκπλήξεις. Μία ήταν ένας αθλητικός εξοπλισμός taekwondo προσφορά του κυρίου Κατίδη Ιωάννη και η άλλη ήταν ένα ποδήλατο. Τους τυχερούς λαχνούς τράβηξε η Ολυμπιονίκης μας Έλλη Μιστακίδου, που ήρθε με τους μικρούς αθλητές της και μας τίμησε με την παρουσία της.

Η τελετή έναρξης έγινε με τα χορευτικά τμήματα της Μακεδονικής Δύναμης, ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στους τρεις Κορεάτες προπονητές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς και το καλωσόρισμα των Κορεατών αθλητών. Στο κάλεσμα της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης και του Σ.Ο.Α.Τ. Τρικάλων ανταποκρίθηκαν πολλοί σύλλογοι από Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Αλεξάνδρεια, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Καστοριά, Γιάννενα, Πτολεμαΐδα και αγωνίστηκαν συνολικά 400 αθλητές στα έξι τερέν που υπήρχαν στο αγωνιστικό χώρο.

Όλη αυτή η προσπάθεια, που στέφτηκε με επιτυχία, είχε σαν σκοπό να διασκεδάσει τα παιδιά αυτής της μικρής και τρυφερής ηλικίας αλλά και να τα ψυχαγωγήσει. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουν μέρος σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις από μικρή ηλικία έτσι ώστε να εξοικειώνονται και να βελτιώνονται τεχνικά. Επίσης, είναι ένας τρόπος για να "δουλέψουν" το ψυχολογικό και συναισθηματικό κομμάτι ώστε να μπορούν αργότερα να διαχειρίζονται τον θυμό, το φόβο, τη λύπη, τη χαρά και όλα τους τα συναισθήματα. Αυτές οι εκδηλώσεις αποτελούν το μονοπάτι που οδηγεί στον δρόμο της κορυφής γι’ αυτούς τους αυριανούς πρωταθλητές του taekwondo.

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top