VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η δήμαρχος Εορδαίας στις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου


Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου παραβρέθηκε:

- στην εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης του συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας που περιλάμβανε ποδοσφαιρικό αγώνα για τα παιδιά με καρκίνο της «ΦΛΟΓΑΣ».

Δήλωση Δημάρχου Εορδαίας στην εκδήλωση αγάπης

του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε την ανάγκη να στηριχθούμε ο ένας στον άλλο και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αλληλεγγύη για την αντιμετώπιση προβλημάτων των ευπαθέστερων κοινωνικών ομάδων” .

- στην εκδήλωση με παράλληλη προβολή ντοκιμαντέρ και ομιλία με θέμα «Μακεδονία, Ο ελληνιστικός πολιτισμός μέχρι την Ασία».

Δήλωση Δημάρχου Εορδαίας στην εκδήλωση

«Μακεδονία, Ο ελληνιστικός πολιτισμός μέχρι την Ασία»

“Συγχαίρω τους εμπνευστές αυτού του έργου, το οποίο μας διδάσκει το σύγχρονο πατριωτισμό και στέλνει το μήνυμα ότι έτσι θα πρέπει να είναι ο καθένας από μας και μας προτρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για θέματα και διεκδικήσεις που αφορούν στην πατρίδα μας”.

- στην εαρινή συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουρικίου.

Δήλωση Δημάρχου Εορδαίας στο Ωδείο Μουρικίου

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την πορεία του Ωδείου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν, ώστε να γίνει πράξη αυτό το όραμα, καθώς τα μεγάλα έργα χρειάζονται ψυχή και ανθρώπους.

Το υψηλό επίπεδο το οποίο κατακτήσαμε είναι απόρροια της δουλειάς όλων και η σημερινή δημοτική αρχή θα στηρίξει το ωδείο και όλα όσα γίνονται στον πρώην δήμο Μουρικίου.”

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top