Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ισπανικός Τύπος για την κατάκτηση του Champions League από την Μπαρτσελόνα, με τα μαδριλένικα ΜΜΕ να κάνουν τη διαφορά με τα αποθεωτικά σχόλιά τους!

Ο ΚΟΡΙΟΣ Άδικο έχουν;

Εl Mundo Deportivo: «Πρωταθλητές! Οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν τελικά... αγγελάκια στα χέρια της Μπαρτσελόνα, η οποία σε κάθε λεπτό έκανε ξεκάθαρο ότι ήταν το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει το 4ο Champions League».

Sport.es: «We are the Champions! Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Η Μπαρτσελόνα ζει ξανά τη δόξα στο Γουέμπλεϊ και στέφεται για 4η φορά Βασίλισσα της Ευρώπης με τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

As.com: «Champions Barca! Η Μπαρτσελόνα πήρε στο Γουέμπλεϊ το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ο Πέδρο έβαλε μπροστά την Μπάρτσα, ο Ρούνεϊ ισοφάρισε και οι Μέσι και Βίγια κλείδωσαν το αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο».

Marca.com: «Μπάρτσα, Μπάρτσα, Μπάρτσα και Μπάρτσα! Η Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά νίκη της με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ και επιβεβαιώνει την κυριαρχία της στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία! Ο Πέδρο έβαλε μπροστά την ομάδα του Γκουαρδιόλα, αλλά ο Ρούνεϊ ισοφάρισε σε φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ. Στο β' μέρος η Μπάρτσα ήταν... κυκλώνας και τα γκολ των Μέσι και Βίγια απέδωσαν δικαιοσύνη».