VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα διόδια Πολυμύλου

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους των διοδίων Πολυμύλου, ζητά με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη βουλή, ο βουλευτής του Ν. Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Κασαπίδη η μη καταβολή των δεδουλευμένων, εδώ και έξι μήνες, σε συνδυασμό με τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται ο τόπος, έχουν εξαντλήσει τα όρια της οικονομικής αντοχής των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Παρακάτω ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

κ. Γιάννη Ραγκούση

ΘΕΜΑ: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα διόδια Πολυμύλου

Έντονος είναι ο προβληματισμός των εργαζομένων στα διόδια Πολυμύλου επί της Εγνατίας Οδού, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες.

Παρά το γεγονός των κινητοποιήσεών τους και των παραστάσεων του εργατικού κέντρου Κοζάνης, το πρόβλημά τους έως και σήμερα δεν αντιμετωπίστηκε από την Κυβέρνηση.

Επειδή τα όρια αντοχής των εργαζομένων και των οικογενειών τους έχουν εξαντληθεί.

Επειδή οι εργαζόμενοι με την εργασία τους εισπράττουν τα έσοδα για την επιχείρηση που δουλεύουν και συμβάλλουν, έτσι, στην ομαλή λειτουργία της.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Ποια τα μέτρα που προτίθεστε να λάβετε ώστε άμεσα να δοθεί λύση και να εξασφαλιστεί η πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων;

2. Ποιες είναι οι συνέπειες για εταιρίες που αναλαμβάνουν δημόσια έργα και οι οποίες συστηματικά βρίσκονται ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων;

Αθήνα, 26.07.2011

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top