VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Δήλωση υποψηφιότητας στις εκλογές του Ε.Β.Ε Κοζάνης

Αγαπητοί συνάδελφοι!

Ολοι μας βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κοινωνική, οικονομική και πολιτική κατάσταση που μας έχει καταστήσει όλους μετέωρους, τόσο όσον αφορά τις επιχειρήσεις μας, αλλά κυρίως όσον αφορά την ίδια μας την αξιοπρέπεια.
Ο ι διέξοδοι που υπάρχουν για να παλέψει κάποιος ενάντια σε αυτή την κατάσταση είναι πολύ λίγες, και η έλλειψή τους μας καθιστά ακόμα πιο αδύναμους.
Οι εκλογές που πρόκειται να γίνουν στις 11 και 12 Δεκεμβρίου για το νέο Δ.Σ. του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, δίνουν την δυνατότητα να παλέψουμε με όποιες δυνάμεις και δυνατότητες έχουμε, να περισώσουμε ότι έχει απομείνει, και να δουλέψουμε με αποφασιστικότητα προς μία αναπτυξιακή πορεία.
Το Ε.Β.Ε. είναι ένα εργαλείο για την τοπική επιχειρηματικότητα που με σωστούς χειρισμούς μπορεί να αποδώσει αποτελέσματα, λειτουργώντας με μία αμφίδρομη σχέση συμβουλευτικού οργάνου, και προς τα μέλη του, και προς την κεντρική εξουσία.
Με συνεχείς ενημερώσεις των μελλών του σε όλη την Περ. Ενότητα, αξιοποιώντας και την παραμικρή ευκαιρία, με συνεχή διεκδίκηση και με ουσιαστικές δυνατότητες εξωστρέφειας για όλους μας, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο γιατί το αξίζουμε.
Πάντοτε πίστευα ότι η αποστασιοποίηση, δεν είναι λύση, και η λογική του «ας ασχοληθεί κάποιος άλλος» δεν με εκφράζει, αφού τα όσα συμβαίνουν μας αφορούν όλους.
Γι αυτούς τους λόγους σας κάνω γνωστό ότι συμμετέχω στις εκλογές του Ε.Β.Ε
Περ. Ενότητας Κοζάνης με το ανεξάρτητο και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, και με επικεφαλής τον Γιώργο Βαβλιάρα.
Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια του συνδυασμού ώστε να δοθεί η μάχη, από τους έμπειρους αλλά και τους νέους υποψήφιους, και να καταστήσουμε το Ε.Β.Ε. ουσιαστικό σύμμαχο με τον τοπικό επαγγελματία.

Ευχαριστώ




Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου
Πτολεμαΐδας - Εορδαίας
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top