VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του Δήμου Βοΐου



Το τελευταίο διάστημα έχει, δημιουργηθεί για διάφορους λόγους, πρόβλημα με τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του Δήμου Βοΐου. Οι υπηρεσίες του Δήμου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, στα πλαίσια της δημοσιονομικής προσαρμογής και της ορθολογιστικής διαχείρισης των οικονομικών που ακολουθείται από τη δημοτική αρχή, έχουν κινήσει τις διαδικασίες ώστε η διαχείριση της νέας ιστοσελίδας να περιέλθει στο Δήμο Βοΐου, διακόπτοντας τη συνεργασία με εταιρεία την οποία συνεργαζόταν.


Η νέα ιστοσελίδα βρίσκεται σε διαδικασία αναβάθμισης και το επόμενο διάστημα θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας, αλλά και σε όσους επιθυμούν να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Βοΐου. Να σημειωθεί πως η προσωρινή μη λειτουργία της ιστοσελίδας δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην ανάρτηση των κανονιστικών αποφάσεων του Δήμου Βοΐου, οι οποίες αναρτώνται κανονικά στο διαδίκτυο, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα «Διαύγεια».

Σε ότι έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε οικονομικές οφειλές του Δήμου, «οι οποίες κρατάνε ανενεργή την ιστοσελίδα» κάνουμε γνωστό πως το συγκεκριμένο ποσό ήδη έχει ενταλματοποιηθεί προκειμένου να αποπληρωθεί, δεν συνδέεται όμως με τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας.
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top