VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Oι Kailaristas απευθύνουν έκκληση ανθρωπιάς και βοήθειας σε άπορους συμπολίτες μας


Εαν η προσμονη των Χριστουγγέννων και των γιορτών, έχει καταφέρει και φέτος να ''γεννήσει,, νέες ελπιδες και να αναζωπυρωσει τα συναισθηματα μας,τοτε πανω απο ολα,η μεγαλυτερη χαρα για ολους μας,θα ειναι η εμπρακτη αποτυπωση της κοινωνικης αλληλεγγυης στην περιοχη,προς ολους εκεινους που ιδιαιτερως τωρα εχει ''δοκιμασει,, η ζωη και η εντονη οικονομικη κριση.


Απεναντι στα ''βουρκωμενα ματια,, των φτωχων παιδιων που δεν εχουν ουτε καν τα στοιχειωδη γι'αυτες τις γιορτες,αλλα και απεναντι στα ''θλιμμενα προσωπα,, των γεροντων και τα ''αγχωμενα,, και ''παγωμενα βλεμματα,, των οικογενειων που αδυνατουν να ανταποκριθουν στις βασικες τους υποχρεωσεις,οι Kailaristas απευθυνουν ''εκκληση βοηθειας,, ανθρωπιας και συμμετοχης,για να δωσουμε εστω και ''μικρη ανασα,, και ''ανακουφιση,, σε ολους αυτους τους συμπολιτες μας.

Ειναι οι ''οικογενειες της διπλανης μας πορτας,, στην Πτολεμαιδα και στην Εορδαια,οι οποιες δεν εχουν,γαλα,ρυζι,οσπρια και λαδι.

Και ειναι βεβαιως τα παιδια ιδιαιτερα που δεν εχουν παιδικες τροφες και ρουχα,αλλα και παιδικα παιχνιδια και παραμυθια,για να ''ακουμπησουν,, σ'αυτα τα παιδικα τους ονειρα!!!

Με την δραση μας αυτη εμεις οι εθελοντες των kailaristas στην Πτολεμαιδα απευθυνομαστε σε ολους εκεινους που μπορει να προσφερει ο καθενας οτι μπορει,απο αυτα που δεν χρειαζεται.

Aυτά που μαζεύουμε είναι.
ΤΡΟΦΕΣ.
Γαλα(κουτια)
Παιδικα γαλατα
Παιδικες τροφες
Οσπρια
Μακαρονια
Λαδι
Ρυζι
Και γενικος ξηρα τροφη.
ΡΟΥΧΑ.
Για μικρους και για μεγαλους
ΒΙΒΛΙΑ.
Για μικρους και μεγαλους
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944214090 στο email μας kailaristas50200@gmail.com,και στο προφιλ μας Kailaristas Ptolemaida . Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι τόποι παραδοσης τον πραγμάτων.
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top