VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Παρουσία του Ρόταρακτ Ομίλου Κοζάνης στην 27η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Κοζάνης


Το Ροταράκτ (Rotaract) αποτελεί ένα νεανικό πρόγραμμα του Διεθνούς Ρόταρυ (Rotary International) για δραστήριους νέους με ανθρωπιστικές ευαισθησίες, ηγετικές ικανότητες και υψηλό επίπεδο στον τομέα του επαγγέλματος ή των σπουδών τους. Η λέξη “Rotaract” αποτελείται από δυο συνθετικά: “ROTARy + ACTion”. Ο Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης με πατρικό Όμιλο τον Ροταριανό Όμιλο Κοζάνης θέλοντας να κάνει πράξη το δεύτερο συνθετικό, δηλαδή τη δράση, παίρνει πρωτοβουλίες και διοργανώνει πολλές ανθρωπιστικές δράσεις όπως επίσης συμμετέχει σε τοπικά αλλά και διεθνή προγράμματα όπως αυτό του endpolio, ένα παγκόσμιο πρόγραμμα του Διεθνούς Ρόταρυ για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας, την χρηματοδότηση ανέγερσης σχολικών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οικονομική και ηθική ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων (ΑΜΕΑ, καρκινοπαθείς, γέροντες, σεισμόπληκτοι κλπ) με την αμέριστη ηθική και οικονομική ενίσχυση του πατρικού Ροταριανού Ομίλου Κοζάνης.

Η περιοχή της Κοζάνης και ευρύτερα της Δυτικής Μακεδονίας αποτελούσε και αποτελεί πηγή πολύ δραστήριων και αξιόλογων επιστημόνων, εμπόρων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών με αρχές, αξίες και ιδανικά. Απευθυνόμενοι λοιπόν σ’ αυτούς αλλά και γενικά στην τοπική κοινωνία της περιοχής, ο Ροταράκτ Όμιλος Κοζάνης θα συμμετέχει ως ΜΚΟ στην 27η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Κοζάνης κάνοντας ευρύτερα γνωστό το τόσο σοβαρό έργο που επιτελείται εδώ και χρόνια καθώς και η δυναμική που μπορεί να αποκτήσει με την στελέχωση κι από νέους αξιόλογους επιστήμονες και επαγγελματίες από όλους τους χώρους. Η ανάγκη για γνωστοποίηση του έργου που παράγεται από τον Ροταράκτ Όμιλο Κοζάνης απορρέει από το γεγονός ότι υπάρχει ακόμη πολύς κόσμος που δεν γνωρίζει τι είναι το Ρόταρυ, ποιοι είναι οι στόχοι και οι σκοποί του, με ποιον τρόπο λειτουργεί και τι προσφέρει σε τοπικό και διεθνές επίπεδο με αποτέλεσμα είτε την πλήρη άγνοια είτε την παραπληροφόρηση από παράπλευρες αναξιόπιστες πηγές είτε την αποχή από δράσεις που θα ήθελαν πολλοί να συμμετέχουν εάν γνώριζαν την ύπαρξή τους.

Η παρουσία του Ομίλου Ροταράκτ Κοζάνης στην έκθεση εντάσσεται και στα πλαίσια μιας καμπάνιας που ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο από τον Όμιλο υπέρ της τόνωσης και στήριξης της τοπικής αγοράς και των τοπικών επιχειρήσεων της Κοζάνης. Σε καιρούς κρίσης ο Ροταράκτ Όμιλος συμμετέχει στην έκθεση στηρίζοντας το ΕΒΕ Κοζάνης που είναι ο διοργανωτής της αλλά και το επιμελητήριο του εμπορικού κόσμου της Κοζάνης.

Θα είναι χαρά και τιμή μας να επισκεφθείτε το περίπτερό μας, να συζητήσουμε, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να μάθετε περισσότερα πράγματα για το Ρόταρυ και το Ροταράκτ.

Το ΔΣ του Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης

Στοιχεία επικοινωνίας Ροταράκτ Ομίλου Κοζάνης:

e-mail: rotaractkozani@gmail.com

Facebook Group: ROTARACT CLUB of Kozani

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top