VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Η Βρυζίδου μοναδική αντίπαλος του Μαλούτα για τις εκλογές της ΠΕΔ

ΜΑΛΟΥΤΑΣ-ΒΡΥΖΙΔΟΥΗ Δήμαρχος Εορδαίας θα είναι τελικά η μοναδική υποψήφια από όσους πρόσκεινται στο χώρο της ΝΔ και θα αναμετρηθεί το απόγευμα της Πέμπτης με το Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, διεκδικώντας την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας.

Πηγή:eordaia.org

Στο πρόσωπο της κ. Βρυζίδου κατέληξαν μετά από σύσκεψη αλλά και ψηφοφορία οι νεοδημοκράτες δήμαρχοι αλλά και οι εκλέκτορες της ΠΕΔ στη διάρκεια της συνάντησής τους που έγινε στην Πτολεμαΐδα (το βράδυ της Τετάρτης 21-09-2011).

Μάλιστα εκτός από τη Δήμαρχο Εορδαίας μέχρι το τέλος επέμενε στην υποψηφιότητα και ο Δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδη,ς ενώ ο τρίτος υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας, Ιωάννης Βοσκόπουλος, έκανε πίσω συμφωνώντας και παροτρύνοντας στο όνομα της Παρασκευής Βρυζίδου.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε η Δήμαρχος Εορδαίας επικράτησε κατά κράτος με 8 ψήφους σε σύνολο 10 ψηφισάντων, ενώ ο Δήμαρχος Γρεβενών έλαβε 2 θετικές προτιμήσεις. Μετά την πλειοψηφική στήριξη της κ. Βρυζίδου συμφωνήθηκε από όλους η «παράταξη» να πάει ενωτικά στις αυριανές αρχαιρεσίες της ΠΕΔ.

Στη συνάντηση της Πτολεμαΐδας παραβρέθηκαν οι 6 δήμαρχοι που πρόσκεινται στο χώρο της ΝΔ, εκτός από το δήμαρχο Καστοριάς Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη (ο οποίος και συμφώνησε τηλεφωνικά με την τελική απόφαση), ενώ επίσης το παρόν έδωσαν και συμφώνησαν οι εκλεγμένοι με την παράταξη (Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση) οι: Δημήτρης Καραστέργιος, Άννα Νανοπούλου, Δημήτρης Λουκάς και Μενέλαος Μακρυγιάννης (η Μαρία Τερζοπούλου απουσίαζε αλλά συμφώνησε τηλεφωνικά).

Μετά την συνάντηση και τη συμφωνία να αποσύρουν το ενδιαφέρον για την προεδρεία οι κ.κ. Κουπτσίδης και Βοσκόπουλος η εκλογή της δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου δείχνει τυπική διαδικασία καθώς ο συσχετισμός δυνάμεων είναι υπέρ της και εκτός απροόπτου αύριο θα υπερνικήσει τον ανακηρυγμένο πολιτικό της αντίπαλο και επισήμως υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα. (για το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ, 5 πρόσκεινται στη ΝΔ και 4 στο ΠΑΣΟΚ ενώ να προσθέσουμε ότι από τους 12 δημάρχους, οι 7 είναι από τον χώρο της ΝΔ και οι 5 από το ΠΑΣΟΚ).
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top