VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Διεθνές συνέδριο του ΤΕΙ στο Ηρακλείο

To ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Τερνόπιλ -TNEU (Ουκρανία) καθώς και με άλλα Πανεπιστήμια και ερευνητικά Ινστιτούτα της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης διοργανώνει Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Reforms in the Global Economy and Ukraine" το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 23 Σεπτεμβρίου όπου θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Χαραλαμπίδης και οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν στις 30 Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των συμμετοχών του Συνεδρίου ξεπερνά τους 100 επιστήμονες από όλο τον κόσμο.

Συνεργαζόμενα ΑΕΙ και Ερευνητικά Ινστιτούτα του Συνεδρίου είναι:

  1. Ternopil National Economic University (Ternopil, Ukraine)

  2. Technological Educational Institute (T.E.I) Of Western Macedonia ( Greece)

  3. Ural Federal University named after the first President of Russia B.N.Yeltsin (Yekaterinburg, Russia)

  4. D. A. Tsenov academy of economics (Svishtov, Bulgaria)

  5. University of Tartu (Tartu, Estonia)

  6. Belarus State Economic University (Minsk, Belarus)

  7. Karaganda State University (Karaganda, Kazakhstan)

  8. World Economy Research Institute (IWVWW) (Berlin, Germany)

  9. Ukrainian Public Organization "Ukrainian Association of Economists in International Relations"

Η Συντονιστική Επιτροπή (Steering Committee) του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου αποτελείται από τον Πρύτανη του Εθνικού Οικονομικού Πανεπιστήμιο του Τερνόπιλ (TNEU) καθηγητή Γιούρι Σεργκέι, τον ελληνοουκρανό καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών (TNEU) Σαβέλιεφ Ευγένιο και τον καθηγητή του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Σίσκο Ευάγγελο.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου και η επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου είναι η: http://konference.at.ua/

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top