VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης - ταξιτζήδων


Ακαρπη απέβη η συνάντηση των ιδιοκτητών ταξί με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών Αριστείδη Μπουρδάρα. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά από αυτή ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θ. Λυμπερόπουλος απείλησε με ...ανατροπή της κυβέρνησης, υποσχέθηκε να κάνει τη ζωή δύσκολη σε όποια εταιρία θελήσει να δραστηριοποιηθεί στο χώρο και προειδοποίησε: "Το νομοσχέδιο θα πρέπει να περάσει από 50.000 πτώματα".

Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης - ταξιτζήδων

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Λυμπερόπουλος προσδιόρισε τα βασικά αιτήματα της Ομοσπονδίας προκειμένου να σταματήσει η σύγκρουση με την κυβέρνηση:

  • να είναι δυνατή η μεταβίβαση της άδειας με νόμιμο τρόπο
  • να διατηρηθεί και δευρυνθεί ο θεσμός της έδρας για τα ταξί
  • να μην δοθούν νέες άδειες (υπάρχουν ήδη πολλές χιλιάδες αιτήσεις)
  • οι εταιρείες ταξί που θα προκύψουν μελλοντικά να περιλαμβάνουν υφιστάμενες άδειες

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να αποκλειστεί η ανεξέλεγκτη είσοδος επενδυτών στον κλάδο των ταξί και ο κ.Λυμπερόπουλος "στοχοποίησε" τους πιθανότερους ενδιαφερόμενους, αναφέροντας μάλιστα και ονόματα, όπως των ομίλων Αγγελόπουλου, Ανδρεάδη και Βασιλάκη, που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και αλλού. Απείλησε μάλιστα με τέτοιας έκτασης αντιδράσεις που θα τους αναγκάσουν να κλείσουν αυτές τις επιχειρήσεις και να... φύγουν και από την Ελλάδα.

Σχέδια για συνασπισμό κλειστών επαγγελμάτων
Στην προσπάθειά τους αυτή οι ιδιοκτήτες δεν προτίθενται να μείνουν μόνοι, αλλά να συστρατευτούν με άλλες επαγγελματικές ομάδες, όπως οι δικηγόροι, οι φαρμακοποιοί, οι μηχανικοί, οι συμβολαιογράφοι και άλλοι που βλέπουν τους κλάδους τους να "ανοίγουν" με τα τελευταία μέτρα.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ευρύ μέτωπο για ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής, ή ακόμη και της ίδιας της κυβέρνησης, είπε ο κ.Λυμπερόπουλος.

Προανήγγειλε επίσης πορεία το απόγευμα της Πέμπτης από τα γραφεία του ΣΑΤΑ στην Ομόνοια, στην πλατεία Κλαυθμώνος και τελικά στην Βουλή
Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top