VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Εξώδικο στην ΠΑΣΕΓΕΣ απέστειλαν 24 Ενώσεις κάνοντας λόγο για επιλεκτική μεταχείριση

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται όπως όλα δείχνουν οι σχέση ΠΑΣΕΓΕΣ – Ενώσεων για το ΟΣΔΕ.

Μετά την απόφαση της ΠΑΣΕΓΕΣ να προχωρήσει στον αποκλεισμό κάποιων Ενώσεων από την διαδικασία του ΟΣΔΕ, ήρθε και το πρώτο εξώδικο από 24 συνολικά ΕΑΣ. Μεταξύ άλλων η Εξώδικη Δήλωση – Πρόσκληση – Διαμαρτυρία, αναφέρει: «με ποιο δικαίωμα αποφασίζει το Δ.Σ. της ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ. το κλείσιμο του συστήματος σε Ε.Α.Σ. και εν πάσει περιπτώσει γιατί δεν κλείνει το σύστημα στις Ε.Α.Σ. τις οποίες εκπροσωπούν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ. για τις οποίες κατηγορηματικά σας καταγγέλλουμε ότι εισπράττουν χρήματα για τις δηλώσεις Ο.Σ.Δ.Ε».

Υπενθυμίσουμε ότι η ΠΑΣΕΓΕΣ τις προηγούμενες ημέρες έθεσε οριστικά εκτός διαδικασίες ΟΣΔΕ τις ΕΑΣ Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Κοζάνης και Έδεσσας. Επίσης χθες, Πέμπτη 23 Ιουνίου, το αυτί της ΕΑΣ Πιερίας τράβηξε η ΠΑΣΕΓΕΣ κάνοντας λόγο τόσο για την αντισυμβατική της συμπεριφορά όσο και για την καθυστέρηση καταχώρησης των αιτήσεων των παραγωγών για το ΟΣΔΕ. Από την πλευρά της η ΕΑΣ με ανακοίνωσή της απαντά ότι «στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και επισημαίνει πως δεν είναι διατεθειμένη “να σώσει το δέντρο καίγοντας το δάσος”, αλλά θα συνεχίζει να παρέχει απρόσκοπτα, αποτελεσματικά και ουσιαστικά τις υπηρεσίες της στους αγρότες της. Κάτι άλλωστε που την έχει καθιερώσει στις συνειδήσεις του αγροτικού κόσμου του νομού».

Δείτε εδώ το εξώδικο των 24 ΕΑΣ προς την ΠΑΣΕΓΕΣ

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top