VIDEO:LIVE-AVLES.TV

Επιστρέφουν οι «Παραμυθένιες» Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης


.

Επιστρέφουν και φέτος οι «Παραμυθένιες» Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης με περισσότερα παραμύθια, κατασκευές και άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Το εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από πέρυσι ο Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης και συνεχίζεται και φέτος μετά τη μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό της πόλης, απευθύνεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και στόχο έχει να φέρει τους μικρούς φίλους κοντά στο παιδικό βιβλίο και στη διαδικασία της αφήγησης, μέσα από τη μουσική σύμπραξη, στο χώρο του δημοτικού Κήπου.

Πολύτιμοι συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτή οι θεατρικές ομάδες, οι μουσικοί και οι παιδαγωγοί που θα φροντίσουν ώστε να γίνουν οι Κυριακές ξεχωριστές για τα παιδιά

Οι «Παραμυθένιες» Κυριακές επιθυμούν να αποτελέσουν εργαλείο για τη δημιουργική ψυχαγωγία των μικρών παιδιών με την ελπίδα να βρουν το μαγικό κλειδί που ανοίγει το κουτί της φαντασίας, να πάρουν θετική ενέργεια και να περάσουν ποιοτικά το χρόνο τους.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011, λοιπόν, στις 11 το πρωί στο χώρο του δημοτικού κήπου όλα θα είναι έτοιμα για τις αφηγηματικές παραστάσεις συνοδεία μουσικής.

Το πρόγραμμα αυτής της Κυριακής επιμελούνται οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Βούλα Κιομπέλη, Στάθης Νατσιός, Δώρα Λίτσιου, Λένα Σιακαβάρα και ο Βαγγέλης Τζημόπουλος στη μουσική επένδυση.

Χορηγοί της εκδήλωσης θα είναι τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Χαρίτου και ο Νικόλαος Τσικριτζής (Ώρα Για Σάντουϊτς)

Οι διοργανωτές επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά το Α’ Σώμα Στρατού για την υποστήριξή του.

Το μόνο που μένει είναι η δική σας συμμετοχή!

Live-Avlesinfo.blogspot.com

http://4.bp.blogspot.com/-J95PRO6MFfc/TmYlQkY9Y9I/AAAAAAAAH24/IdH5F_-2CqQ/s1600/hhhhhh33.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-K6_b-dZYA84/TmYlf8xClNI/AAAAAAAAH3I/BA2nUQ2l2-M/s1600/icon_media.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-f23u5S6_638/TmYlZqJe4pI/AAAAAAAAH3A/55-Jy5L3BG0/s200/icon_economy.gifhttp://1.bp.blogspot.com/-70EBwKL7F3o/TmYllv3y3dI/AAAAAAAAH3Q/Wgf4n4OXzHc/s200/icon_reportage.gifhttp://2.bp.blogspot.com/-dP29VokSRz4/TmYlrL_tzEI/AAAAAAAAH3Y/C6NpHT8zzbI/s200/sss.gif


back to top